ГАЛЕРИЯ ШОУ

Орлин Павлов: Яна и Петко не ме интересуват!

Само в ПИК
Орлин Павлов: Яна и Петко не ме интересуват!

Автор: ПИК
Дата
Дата
19143
Коментари
2
Орлин Павлов: Яна и Петко не ме интересуват!

Орлин Павлов коментира какво е мнението му за вече отминалата сватба на бившата му половинка Яна Акимова и бизнесмена Петко Димитров. "Оооо, това изобщо не ме интересува. Тези въпроси отдавна не ме касаят. Не знам защо изобщо продължават да ме питат!", каза пред "Блясък" певецът.

Припомняме, че той бе гадже на Яна, а тя го заряза заради плейбоя Петко.

Въпреки че името му се свързва с доста жени, Орлин дава да се разбере, че в момента не е сериозно обвързан и не е сигурен, че в момента иска да има ново гадже.

Напиши коментар »
(2)
1
Орлине,Петко нальма не може да бьде на твоето ниво,за тьпата Яна тепьрва предстоят изненади;фалит изневери и льжи в които я оплита бизнес кукера Петко.Истината винаги изплува?
2
Не може зер. Колко години живее с нея и не и предлага брак и семейство? Тя закога да го чака? Да се натутка да стане световна величина като наш Кубрат, и като не стане, да я кара да чака. Айде, чао, много добре го отсвири момичето даже. Да е мислил за дом и семейство като тръгва да прави кариера. Като не мисли, други са мислили.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.