Основна тема на срещата на Г-20 в Китай ще бъде иновационната икономика

Азия

Основна тема на срещата на Г-20 в Китай ще бъде иновационната икономика

5807
на 19.01.2016
Основна тема на срещата на Г-20 в Китай ще бъде иновационната икономика
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Осигуряването на иновативна, жизнеспособна, обвързана и толерантна икономика ще бъде основната тема на срещата на върха в Г-20, която ще се проведе през 2016 година в Китай, каза китайският посланик в Москва Ли Хуей в интервю за агенция Sputnik, цитирана от Фокус.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

„Тази година срещата на върха на Г-20 ще се проведе в Китай, което е демонстрация не само на високото доверие на международната общност към Китай, но и желанието на Китай да допринесе за международната общност. На срещата на върха в Анталия китайският президент покани ръководителите на страните-участнички, с надеждата те да се съберат в Китай за съвместно обсъждане на основните политики, основани на развитието на взаимно изгодно сътрудничество, което ще отвори нова ситуация в световната икономика“, каза посланикът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК