Оставиха в ареста убиеца от Горни Дъбник, грози го доживотен затвор

Само в ПИК
Оставиха в ареста убиеца от Горни Дъбник, грози го доживотен затвор
Автор: ПИК
Дата
Дата
4750
Коментари
1
Оставиха в ареста убиеца от Горни Дъбник, грози го доживотен затвор

Окръжният съд в Плевен остави в ареста задържания за двойното убийство в с. Горни Дъбник, съобщиха от прокуратурата.

Съдът е уважил искането на Окръжната прокуратура и днес след обяд е взел мярка за неотклонение "задържане под стража" по отношение на Петко Ч., привлечен в качеството му на обвиняем.

Съдът е приел доводите на прокуратурата, че обвиняемият е извършил тежко умишлено престъпление, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

С оглед на тежестта на престъплението - начин на извършване, изключителна обществена опасност - както на деянието, така и на дееца, може да се направи обосновано предположение, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление.

Определението на Окръжния съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Велико Търново. Под ръководството на прокуратурата действията по разследването продължават.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Кръв в Плевенско! Двойно убийство разтърси Горни Дъбник - баща и дъщеря са открити мъртви
Часовник
12:07
Двойно убийство е извършено в плевенското село Горни Дъбник. Жертвите са баща и дъщеря.  Една от версиите за смъртта на двамата е, че са убити при обир на семейната им къща, съобщи Нова...
Напиши коментар »
(1)
1
какви тьпи мьже заради една никаква жена да си затрие живота кои ще гледа сега детето
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

“Ставане сутрин точно в пет, независимо колко е часът!”
(Военен)