ОСТРА РЕАКЦИЯ! Депутатът Александър Сиди с тежки думи към българските продажници за ЕМА

Само в ПИК
ОСТРА РЕАКЦИЯ! Депутатът Александър Сиди с тежки думи към българските продажници за ЕМА
Автор: ПИК
Дата
Дата
14343
Коментари
6
ОСТРА РЕАКЦИЯ! Депутатът Александър Сиди с тежки думи към българските продажници за ЕМА

БСП и ГЕРБ дадоха зрелище на хората, а ние от Обединени патриоти им дадохме хляб. От 1 октомври започна втората част от увеличението на пенсиите. Сега ще бъдат вдигнати и учителските заплати. Вдигайки заплатите на публичния сектор, ние се надяваме, че това ще рефлектира и върху частния такъв. Работим активно за повишаване на доходите на българските граждани. Това е по-голямата новина, а не зрелищата, заяви Александър Сиди.

Аз твърдо вярвах, че Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) е една сериозна европейска институция, която се занимава активно с това да регулира европейския пазар на лекарствата. От действията на Българския хелзинкски комитет и от тези на самата агенция се оказва, че всъщност това е една място, в което една голяма група от хора с нетрадиционна сексуална ориентация, около 1300 души, се събират и правят вакханалия, която дори предават през интернет. Това каза народният представител на Патриотите в ефира на телевизия „Bulgaria ON AIR“. Това негово изказване беше породено от направеното от самата агенция вътрешно проучване, според което кандидатурата на София за домакин не отговаря на техните условия.

Това е тема, която е много важна за България. България няма европейска агенция на своя територия. Ние обръщаме тази сериозна тема във вакханалия. Това е проблемът, заради който ние с Ангел Джамбазки направихме сигнал до главния прокурор, ако намери основание, да поведе под отговорност хора, които активно работят против интереса на Република България. Защото има предложение на Р България, подписано от премиера на Р България, в което се казва, че ние искаме да бъдем домакини на тази агенция. Това е нашият интерес, бе категоричен Александър Сиди и допълни: Аз винаги съм вярвал, че това е една сериозна европейска институция, а ние си говорим за правата на хомосексуалните хора. Което е абсурдно. Това няма нищо общо. Тези хора ако дойдат в България, те идват да работят тук. Ние говорим за агенцията, а не за хората, които днес работят в нея.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО! Зам.-министър Ненков избухна за ЕМА: Гей общности и служители БХК пишат отвратителни доноси за България
Часовник
13:18
"Кризата с болницата във Враца не е от вреча. Под благия поглед на Министерството на здравеопазването, непосредствено до нея има отворени две болници, със сходна структура, но които имат възможност...
Напиши коментар »
(6)
1
Питам колко процента от лекарствата в РБ не са с изтекъл ЛИЦЕНЗ?????? Чакам тук отговор а не общи приказки!
2
Мотивите за отказа не са свързани с никакви права на хомосексуалисти,а се казва: В София транспорта е неуреден и идва с закъснение,особено където се предлага да е агенцията около края на София истина ли е? Истина е,жилищата са на завишени наемни цени,a в лошо състояние така ли е? Така е...и още много други подобни,което е оценка за Фандъкова и София град крайно негативна,но истинска,а имаше и за увеличена престъпност в София сравнено с други европейски градове като Прага и Будапеща там всичко е на светлинни години от София инфраструктура закон и ред!
3
Да не се отчете факта, че благодарение на изключителния международен Авторитет, завидна дипломатически и огромно уважение към Б. Б.нашата кандидатура благосклонно бе поставена на последно място
4
NE TI ISKAME HLYABA, KOYTO NI SI "DAL" I DA TI KAJA RABOTILA SIM 30 GODINI V TAYA DIRJAVA TAKA, CE AZ TI DAVAM HLYABA A NE TI NA MEN.
5
Б Х К ур ви са антибългари.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!