Осъдиха условно мъж, убил със стрела в главата бездомно куче

Само в ПИК
Осъдиха условно мъж, убил със стрела в главата бездомно куче
Автор: ПИК
Дата
Дата
1921
Коментари
2
Осъдиха условно мъж, убил със стрела в главата бездомно куче

Условна присъда от 1 година и два месеца с три години изпитателен срок и глоба от 2100 лева постанови Районният съд в Пловдив за мъжа, който преди две години уби куче с лък на бензиностанция в града под тепетата.

Срещу Христо Иванов беше повдигнато обвинение, че на публично място е проявил жестокост към животното и е причинил смъртта му по особено мъчителен начин.

На 21 юни 2015 г. Иванов зареждал гориво за автомобила си. Подразнен от лаенето на кучето, което било бездомно, той извадил от колата си спортен лък и го прострелял в главата. Стрелата пробила черепа и засегнала централния мозък на животното, което умряло, а свидетели извикали ветеринар и подали сигнал на телефон 112. Присъдата може да се обжалва в 15-дневен срок.

Още по темата
Бездомно куче се включи в концерт на Виенската филхармония, изслуша Менделсон
Часовник
18:34
Бездомно куче се включи в концерт на Виенската филхармония по време на Международния музикален и танцов фестивал в Измир. Докато оркестърът изпълнява Четвърта симфония на Менделсон, животното се...
Напиши коментар »
(2)
1
СВИДЕТЕЛИТЕ СА ЗА Е..НЕ! ЩО СЕ МЕШАТ ДЕТО НЕ ИМ Е РАБОТА!
2
РУМЕНЕ ТИ СИ ЗА Е..НЕ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

“Пътуването с войскови камион става само по един начин: В камиона не се пуши,
не се накланя през каросерията, не се подсвирква на минаващи девойки – само се
седи и се пътува с камион.”
(Военен)