Отвориха прохода Троян - Кърнаре

Животът днес

Отвориха прохода Троян - Кърнаре

5643
на 11.11.2014
Отвориха прохода Троян - Кърнаре
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Проходът Троян – Кърнаре вече е отворен за моторни превозни средства, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ). Считано от рано тази сутрин, 50-километровото трасе е свободно за движение.

препоръчано

Проходът бе затворен заради паднали дървета, повалени от обилните снеговалежи и бурния вятър на 26 октомври. Заради усложнената зимна обстановка движението по маршрута, който е най-пряката връзка между Централна Северна и Южна България, бе забранено.

От АПИ препоръчват шофьорите да следят актуалната пътна обстановка на сайта на агенцията, който се обновява два пъти дневно – в 6 и в 18 часа.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК