Откраднаха джип за 160 бона на чалга певицата Галена в София

ЧАС ПИК

Откраднаха джип за 160 бона на чалга певицата Галена в София

14534
на 03.04.2014
Откраднаха джип за 160 бона на чалга певицата Галена в София
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Джип на чалгаджийката Галена е бил откраднат в столичния квартал „Полигона“, който се намира зад мола на бул. „Цариградско шосе“. Скъпарското возило BMW X6 е изчезнало преди две седмици, пише „Телеграф“.

препоръчано

Певицата е пуснала жалба в Първо РПУ. Според разследващите Галена е била следена 2-3 дни от автокрадците. Колата на изпълнителката на "Завиждайте" струва 160 000 лева. Подарена й е от мъжа й Галин Атанасов след завръщането й от Америка, където тя направи турне през 2011 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК