ИНТЕРЕСНО

Откриха гроба на прадядото на Филип Киркоров. Оказа се, че бил...

Само в ПИК
Откриха гроба на прадядото на Филип Киркоров. Оказа се, че бил...
Автор: ПИК
Дата
Дата
19763
Коментари
0
Откриха гроба на прадядото на Филип Киркоров. Оказа се, че бил...

В Екатеринбург бе намерен гробът на прадядото на Филип Киркоров. Оказа се, че най-популярният в Русия певец е наследник на известна циркова династия. 

Прадядото на Киркоров - Виктор Манион е роден в края на 19 век, а земният му път не продължава повече от 50 години. Останките му са били открити от организаторите на екскурзия из уралските некрополи. Хората веднага се свързали с изпълнителния директор на певеца, а пред РЕН.тв Киркоров заявява, че ще почете паметта на своя прадядо.

"Да, това е моят прапрадядо. Ще посетя Екатеринбург и ще отида на гроба му", казва народният артист на Русия.

Какъв всъщност е бил прадядото на Филип Киркоров - жонгльор, дресьор или акробат и как се е оказал на Урал, предстои да стане ясно.

Превод: ПИК 

Още по темата
Филип Киркоров завършва юбилейното си турне в София
Часовник
22:27
Роденият във Варна крал на руската поп музика Филип Киркоров ще завърши изявите си през есента у нас с концерт на 25 септември в София, НДК, зала 1. Преди това той ще пее в Русе (17...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

- Мамо, мамо, елхата гори.

- Не се казва елхата гори, а елхата свети.

- Ами добре, ама да знаеш, че и пердетата светят.