ОТКРОВЕНО! Новият шеф на БНТ Коко Каменаров: Трябва да съм луд, за да уволня Радина

Само в ПИК
ОТКРОВЕНО! Новият шеф на БНТ Коко Каменаров: Трябва да съм луд, за да уволня Радина
Автор: ПИК
Дата
Дата
30716
Коментари
14
ОТКРОВЕНО! Новият шеф на БНТ Коко Каменаров: Трябва да съм луд, за да уволня Радина

Един ръководител трябва да е напълно луд, за да уволни Радина Червенкова от позицията, която заема. Тя носи рейтинг на БНТ, страхотен професионалист. Едва след това е жената Коко Каменаров. Работила е 30 години в телевизията, изградила е огромен авторитет. Нали никой не се мисли, че хората й имат доверие, защото е съпруга на новия директор. Това казва новият шеф на БНТ Константин Каменаров в интервю пред столичен вестник.

Той добави, че още не е говорил с екипа на „Панорама“, които изразиха официално негодуванието си от идеята му да смени деня и часа на излъчване на предаването. „Панорама“ е емблема на телевизията, така че промяна ням да има. Публикациите по темата намирам за буря в чаша вода. Преди да взема крайно решение, трябва да говоря с екипа“, добави Каменаров.

Напиши коментар »
(14)
1
Законът кучетата да го ядат!
2
На 59 години е. Остава и малко до пенсия. Защо да я гони. Освен това слага младите в малкия си джоб. Ради, бъди жива и здрава
3
Коко разполага с телевизията на всички българи, като негова собственост.Някой ще го запита ли,дали има конфликт на интереси,след като съпругата му се подвизава в същата медия.От където и да я погледнеш държавицата ни,все е жалка,защото и народът който я населява е за оплакване.На Балканите,в Европа,няма такава държава,колкото и да я търсите.По умните българи, наброяващи три милиона и половина,просто я напуснаха и тръгнаха да живеят в нормалните държави.
4
Кой закон?
6
Винаги е имало и ще има хора който са си търсили късмета зад граница! Не мислете че това е нещо което никога не се е случвало в Б ългария
7
Не е нужно да я уволнява-просто да я махне от екран.Има достатъчно друга работа в новинарското студио.Време й е вече да даде път на по-младите.
8
Има ясен конфликт на интереси! Но Коко като всеки шеф в България се изявява като божество!
9
Тя е на 61 и тази година трябва да се пенсионира ,да не се прави на млада ,ами да се маха от екрана че е грозна и възрастна ,и ние данъкоплатците и плащаме заплатата затова имаме и мнение.
10
"алваджията, за бозаджията.
11
НИТО Е ГРОЗНА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ СЛЕД АНАХИД ЦОНЕВА Е НАЙ-ДОБРАТА БЪЛГАРСКА ГОВОРИТЕЛКА, ПЕРФЕКТНА Е ЗА ГОДИНИТЕ СИ! ДАЙ БОЖЕ НА ВСЯКА ИСТИНСКА БЪЛГАРКА ТАКОВА ИЗЛЪЧВАНЕ! НО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ СА КОМПЛЕКСАРИ И САДИСТИ НИКОЙ НЕ БИ СЕ ВПЕЧАТЛИЛ, АКО Я УВОЛНИШ! И ОЩЕ ПО БЪЛГАРСКО И МЪЖКАРСКО В НАШЕНСКИ СТИЛ Я ЗАМЕНИШ С МНОГО ПО-МЛАДА И ЛИГАВА ЛЮБОВНИЦА. ВСЕ ПАК НЯМА ДА Я ПРЕТРЕПЕШ Я, КАКТО ПРАВЯТ ВИДНИТЕ БГ БИЗНЕСМЕНИ! ЖАЛКО, ЧЕ ХАРИЗМАТИЧЕН МЪЖ КАТО ТЕБЕ Е ДОПУСНАЛ ТАКЪВ РАЗГОВОР. ОТДАВНА ДА СИ ГО ПРЕДВИДИЛ И ПРЕДОТВРАТИЛ. НО ВСЕ ПАК И ТИ СИ БЪЛГАРСКИ МЪЖ! НЕ ПРАВИШ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.
12
Да,но гласът и от цигарите е сякаш реже тенекия и е много сбръчкана вече,този нейн тик с размахване на косата е досаден,не е вече за показване
13
Проблемът на БНТ не е Радина Червенкова- една добра водеща на новините. Проблемите на БНТ са: хаотичната програмна политика и схема по всичките й канали, лошото финансово разпределение на немалкия бюджет, многото калинки в екипа й, продължаващото от времето на Асен Асов коленопреклонение пред, след управляващите....Коко, Коко, що ти трябваше на баир лозе, дори и да имаш желание, няма да можеш с тези тайни видими и невидими центробежни сили в т.н. Национална телевизия.
14
58 набор е Радинчето и е добра пичка все още
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Петър Жотев
Петър Жотев
бивш министър на икономиката
Става на: 67 години

Радио Париж пита: - Какво щеше да стане, ако на проститутките очите им светеха ? Радио Ереван отговаря: - Ами в Париж щеше да има бели нощи. След кратко време се обажда радио Ленинград: - Моля без намеци...