ОТКРОВЕНО! Новият шеф на БНТ Коко Каменаров: Трябва да съм луд, за да уволня Радина

Само в ПИК
ОТКРОВЕНО! Новият шеф на БНТ Коко Каменаров: Трябва да съм луд, за да уволня Радина
Автор: ПИК
Дата
Дата
34270
Коментари
14
ОТКРОВЕНО! Новият шеф на БНТ Коко Каменаров: Трябва да съм луд, за да уволня Радина

Един ръководител трябва да е напълно луд, за да уволни Радина Червенкова от позицията, която заема. Тя носи рейтинг на БНТ, страхотен професионалист. Едва след това е жената Коко Каменаров. Работила е 30 години в телевизията, изградила е огромен авторитет. Нали никой не се мисли, че хората й имат доверие, защото е съпруга на новия директор. Това казва новият шеф на БНТ Константин Каменаров в интервю пред столичен вестник.

Той добави, че още не е говорил с екипа на „Панорама“, които изразиха официално негодуванието си от идеята му да смени деня и часа на излъчване на предаването. „Панорама“ е емблема на телевизията, така че промяна ням да има. Публикациите по темата намирам за буря в чаша вода. Преди да взема крайно решение, трябва да говоря с екипа“, добави Каменаров.

Напиши коментар »
(14)
1
Законът кучетата да го ядат!
2
На 59 години е. Остава и малко до пенсия. Защо да я гони. Освен това слага младите в малкия си джоб. Ради, бъди жива и здрава
3
Коко разполага с телевизията на всички българи, като негова собственост.Някой ще го запита ли,дали има конфликт на интереси,след като съпругата му се подвизава в същата медия.От където и да я погледнеш държавицата ни,все е жалка,защото и народът който я населява е за оплакване.На Балканите,в Европа,няма такава държава,колкото и да я търсите.По умните българи, наброяващи три милиона и половина,просто я напуснаха и тръгнаха да живеят в нормалните държави.
4
Кой закон?
6
Винаги е имало и ще има хора който са си търсили късмета зад граница! Не мислете че това е нещо което никога не се е случвало в Б ългария
7
Не е нужно да я уволнява-просто да я махне от екран.Има достатъчно друга работа в новинарското студио.Време й е вече да даде път на по-младите.
8
Има ясен конфликт на интереси! Но Коко като всеки шеф в България се изявява като божество!
9
Тя е на 61 и тази година трябва да се пенсионира ,да не се прави на млада ,ами да се маха от екрана че е грозна и възрастна ,и ние данъкоплатците и плащаме заплатата затова имаме и мнение.
10
"алваджията, за бозаджията.
11
НИТО Е ГРОЗНА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ СЛЕД АНАХИД ЦОНЕВА Е НАЙ-ДОБРАТА БЪЛГАРСКА ГОВОРИТЕЛКА, ПЕРФЕКТНА Е ЗА ГОДИНИТЕ СИ! ДАЙ БОЖЕ НА ВСЯКА ИСТИНСКА БЪЛГАРКА ТАКОВА ИЗЛЪЧВАНЕ! НО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ СА КОМПЛЕКСАРИ И САДИСТИ НИКОЙ НЕ БИ СЕ ВПЕЧАТЛИЛ, АКО Я УВОЛНИШ! И ОЩЕ ПО БЪЛГАРСКО И МЪЖКАРСКО В НАШЕНСКИ СТИЛ Я ЗАМЕНИШ С МНОГО ПО-МЛАДА И ЛИГАВА ЛЮБОВНИЦА. ВСЕ ПАК НЯМА ДА Я ПРЕТРЕПЕШ Я, КАКТО ПРАВЯТ ВИДНИТЕ БГ БИЗНЕСМЕНИ! ЖАЛКО, ЧЕ ХАРИЗМАТИЧЕН МЪЖ КАТО ТЕБЕ Е ДОПУСНАЛ ТАКЪВ РАЗГОВОР. ОТДАВНА ДА СИ ГО ПРЕДВИДИЛ И ПРЕДОТВРАТИЛ. НО ВСЕ ПАК И ТИ СИ БЪЛГАРСКИ МЪЖ! НЕ ПРАВИШ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.
12
Да,но гласът и от цигарите е сякаш реже тенекия и е много сбръчкана вече,този нейн тик с размахване на косата е досаден,не е вече за показване
13
Проблемът на БНТ не е Радина Червенкова- една добра водеща на новините. Проблемите на БНТ са: хаотичната програмна политика и схема по всичките й канали, лошото финансово разпределение на немалкия бюджет, многото калинки в екипа й, продължаващото от времето на Асен Асов коленопреклонение пред, след управляващите....Коко, Коко, що ти трябваше на баир лозе, дори и да имаш желание, няма да можеш с тези тайни видими и невидими центробежни сили в т.н. Национална телевизия.
14
58 набор е Радинчето и е добра пичка все още
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Съвременната философска трактовка на проблема с яйцето и кокошката може да се сведе към въпроса: “Дали кокошките се размножават посредством снасяне на яйца или яйцата се размножават посредством излюпване на кокошки”?