Отложиха делото срещу Сидеров за октомври

Животът днес

Отложиха делото срещу Сидеров за октомври

4959
на 21.07.2014
Отложиха делото срещу Сидеров за октомври
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийски градски съд отложи делото срещу лидера на „Атака” Волен Сидеров, предаде „Фокус”. По делото не беше даден ход, тъй като Сидеров е получил обвинителния акт на 16 юли, като в 7-дневен срок той има право да се запознае с обвинението и да подготви защитата си. Искането да не се дава ход по делото беше уважен от съда и така делото се насрочи за 15 октомври 10:30 часа. 

препоръчано

Инцидентът, заради който лидерът на „Атака“  е подсъдим, датира от началото на годината, когато по време на полет от София до Варна Сидеров, придружаван от други депутати от партията си, влезе в конфликт с френски дипломат.

Конфликтът обаче не приключи в самолета, а продължи и след кацането му.

Физически нападнат от Сидеров беше един от пасажерите, направил забележка за грубото държание По обвинението за хулиганство Сидеров може да получи наказание до пет години затвор, а по обвинението за нанасяне на лека телесна повреда се предвиждат до три години лишаване от свобода.

По случая са разпитани над 20 свидетели на скандалното поведение на политика. 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК