ОТНОВО: Аварирал тир затвори пътя между Ямбол и Бургас

Само в ПИК
ОТНОВО: Аварирал тир затвори пътя между Ямбол и Бургас
Автор: ПИК
Дата
Дата
11018
Коментари
5
ОТНОВО: Аварирал тир затвори пътя между Ямбол и Бургас

Обходният маршрут Ямбол - село Камчия - Средец - Бургас временно е затворен. Причината са аварирали три ТИР-а край село Саранско и пет ТИР-а в района на село Войника, съобщиха от пресцентъра на МВР. На място има пътни полицаи и пожарникари.

Ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 10 т по всички пътища от републиканската пътна мрежа на територията на област Бургас 

До 12 часа служителите на пожарната служба са реагирали на 92 сигнала за произшествия, от които 31 пожара и 61 спасителни дейности. Към момента пожарникарите участват в ликвидирането на 37 произшествия.

Поради аварирали три три в района на село Саранско, и пет тира в района на село Войника, обходният маршрут Ямбол - село Камчия - Средец - Бургас временно е затворен. На място има пътни полицаи и пожарникари. 

Област Бургас:

До 12 часа в пожарната служба са получени 30 сигнала, от които един за пожар и 29 за бедстващи граждани, предимно в района на общините Айтос и Бургас. На мястото има тежка техника, влекачи, пожарни автомобили. Евакуирани са общо около 250 човека, настанени на подходящи за това места в близките достъпни населени места и е съдействано за потегляне и обезопасяване на около 350 МПС. От областния управител е разпоредено от БЧК да се осигури храна и напитки на нуждаещите се хора, а от военно формирование при нужда ще доставят горива. В Амфибия са прехвърлени 9 души на хемодиализа за транспортиране към разклона за Миролюбово и последващ транспорт към Бургас. 

Ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 10 т по всички пътища от републиканската пътна мрежа на територията на област Бургас. 

Област Шумен:

Към момента e затворен Ришки проход и на места пътя между Шумен и Каолиново. Почистват се пътищата в областта, въведена е забрана за движение на автомобили над 12 тона за цялата област. До 12 часа е получен един сигнал за превозване на двама болни на хемодиализа с. Вълнари до линейката в с. Дойранци. 

Област Варна:

Затворени за движение са пътят Провадия – Дългопол до границата с Бургаска Област, пътят Суворово – Ветрино и пътят Стария път Нови пазар – Ветрино 

Област Добрич:

Всички пътища в областта са отворени, с изключение на Добрич – Албена. 

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО! Страховита катастрофа на Витиня! ТИР надвисна над пропастта, шофьорът се измъкна на косъм от кабината
Часовник
21:32
Преди час случаен минувач сигнализира на телефон 112 за висящ ТИР над виадукта преди тунел Витиня. Кабината е излязла извън платното и виси над пропастта. За щастие водачът е невредим, съобщава...
Напиши коментар »
(5)
1
Всеки втори ТИР в България нарушава Закона за движение по пътищата! Господа от КАТ защо не си вършите работата?
2
Вчера работното им време беше до 12.00 часа. ВЛЕЗТЕ ИМ В " ПОЛОЖЕНИЕТО " !
3
Не е вярно, после правиха инвентаризация , та чак до 17.30
4
Не са ли с вериги тези ТИРове, не мога да разбера и как непрекъснато аварират някъде - задръстиха магистралите!
5
аварирал тир да не се изтегля а да се навира с фадрома в канавката и да се отваря пятя
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Отначало всичко започнало с дарове за боговете. A сега се нарича данък добавена стойност!