Отново километрична опашка на "Калотина"

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Отново километрична опашка на "Калотина"

5485
на 03.06.2015
Отново километрична опашка на Калотина
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Остават опашките от автомобили на граничните пунктове, спряна бе обработката на тежкотоварни автомобили. 6-километрова e опашката от чакащи на ГКПП - "Калотина", а заради отказ на системите на ГКПП „Кулата” огромни опашки от товарни автомобили се образуваха в двете посоки.

Наложи се патрул на „Пътна полиция” да регулира движението. Километричната опашка от ТИР-ове бе от двете страни на ГКПП – „Кулата – Промахон” и бе с дължина около 5 км. От пресцентъра на "Гранична полиция" увериха, че се работи по отстраняване на възникналия технически проблем. Не е ясно кога движението ще бъде нормализирано.

Опашки от изчакващи автомобили се образуваха и на обходния път към ГКПП-"Кулата" в района на Марино поле и Чучулигово. По-рано от МВР уточниха, че през граничните пунктове преминават само леките автомобили и автобуси, тъй като е преустановена обработката на товарния трафик поради технически проблем, пише novini.bg.

През деня от "Гранична полиция" работиха по отстраняване на проблема. С цел избягване на струпване на място, е създадена организация на камионите, които трябва да бъдат спирани и да изчакват преди пунктовете.


препоръчано
свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК