Отстраненият Антон Кутев с първи думи след екшъна в парламента

Само в ПИК
Отстраненият Антон Кутев с първи думи след екшъна в парламента
Автор: ПИК
Дата
Дата
17564
Коментари
14
Отстраненият Антон Кутев с първи думи след екшъна в парламента

Димитър Главчев не може да остане председател на Народното събрание, защото видимо не си сдържа нервите. Това каза пред журналисти в Народното събрание депутатът от БСП Антон Кутев след като беше отстранен за две пленарни заседания.

„Не разбрах защо ме отстраниха, най-вероятно защото поисках оставката на председателя на парламента“, коментира той.

„Не беше необходимо това днес. Не можеш да вземеш думата на председател на парламентарната група, който чете декларация, защото нещо ти се е сторило“, заяви Антон Кутев.

„В това, което говори Корнелия Нинова, нямаше никакво основание за това тя да бъде спряна“, обясни депутатът.

„Председателят на Народното събрание е най-високата длъжност в държавата и не може да се заема от човек, който не може да си сдържа нервите и практически не дава равнопоставеност на политическите сили“, посочи Антон Кутев.

„Мен не ме е избрал Главчев, а избирателите на БСП. Отстрани ме за 2 или 3 заседания, което е некоректно и неправилно“, коментира той. „Не съм го обидил. Това, което направих, е, че станах и казах достатъчно ясно, че трябва да си подаде оставката. Искам да имаме нормално работещ парламент, а с председател като Главчев приличаме на украински“, каза още депутатът от БСП.

Напиши коментар »
(14)
1
Този е от партията на спинаджиите, правилно го е отстранил Председателят на парламента......току виж с плюнките си е заразил някой депутат.......
2
На амбразурата ,о тролове червенотиквени ,напред "на нож" ! Отстранили са от Парламента нашият любим Вожд ! Сядайте на компа и тракайте безспир ,щото Вожда може от хонорар да ни лиши !
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Нещата започват да загрубяват когато нЕкой злоупотреби с заеманата от него длъжност защитавайки непремерените приказки на вожда си това намирисва на диктатура.
5
няма разлика между главчев и цачева хвани единия удари другия и няма 'юрид образование не знае как да се дьржи и го избива на злоба
6
прав е Кутев,ама в украинския такива "председатели" ги поступват малко като са гламави като главчев
7
Офф пак Антон Путефф е на покас!! Няма отърваване от тоя червен дебил!!!
8
Бива , бива Дебили но като Кутев и Нинова от тях по големи няма
9
КУТЕВ И КАКА КУРИ СА ИЗГОНЕНИ ОТ НС? ЧУДЕСНО, ПРЕКРАСНО! СЕГА ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ В ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ПЛАЧАТ И ДА НИ НАДУВАТ ГЛАВИТЕ, ЧЕ НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО!?
10
Наркотрафиканти...а ,ще видим скоро кой е наркотрафиканта ! Корнелия ги завря в кучи г..
11
БРАТКО И БАТКО ОТ РУСЕ, С ИГРАЛНАТА ЗАЛА, ЗАЛОЖНАТА КЪЩА И МАЛКО НАРКОТИЦИ ЗА ДА ПРЕПЕЧЕЛЯТ НЕЩИЧКО И ДА ДАРЯТ ПАРИ НА БСП???? ДА КАЖАТ ЗА КОЛКО ТОА СИ Е КУПИЛ ДЕПУТАТСКОТО МЕСТО В РЕДИЦИТЕ НА БСП?
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
През 1993 даже руснаците проумяха що за стока са всичките комунисти и със закон забраниха тяхната КПСС, а ние още продължаваме да търпим и дундуркаме тази сбирщина от доказани червени приватизатори, всичките уредили се с топли местенца из БСП, които успяха тотално да разграбят, разсипят и разпродадат България.
14
МНОГО БЕШЕ ДОБРЕ В МИНАЛОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ , КОГАТО КУТЕВ НЕ БЕШЕ В НЕГО . СЕГА ТОЙ ВСИЧКО ЗНАЕ И НА ВСЯКО ГЪРНЕ Е МЕРОДИЯ. ДОБРЕ ГО ОТСТРАНИХА ПОНЕ ЗА МАЛКО.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Доктор към пациента:
- Добре ли спите през нощта?
- Да, докторе.
- Какво работите?
- Нощен пазач съм.