РЕТРО

От джиесема ми окапаха зъбите

Само в ПИК
От джиесема ми окапаха зъбите
Автор: ПИК
Дата
Дата
20993
Коментари
13
От джиесема ми окапаха зъбите

Отдавна се каня да ви пиша, защото може да ме помислите за луда. Става дума за електромагнитното излъчване от джиесеми, таблети, лаптопи и компютри. Хората не са запознати с проблема, макар че мнозина вече пострадаха, както и аз.

Мой познат, с когото говорехме всеки ден часове наред по телефона, заболя с двете уши. Получи възпаление на мозъка и зрението, взе да кърви от носа. Кръвта му се натрови, а щитовидната му жлеза е съсипана. Лекарите са му казали, че всичко е тръгнало от лъчението на антените. Сега ще пие лекарства, докато е жив.

Аз, която не вярвах в облъчването, изхвърлих джиесема си още при първите ми симптоми: парене на главата, задух, сърцебиене. Окапаха ми зъбите. Вече три години живея без телефон и нямам контакт с никого. Живея изолирано по гаражи и вили без ток и вода – без работа, без приятели, без семейство. Но поне съм здрава и не пия лекарства.

Проклет да е този, който е измислил джиесемите. Животът ми се преобърна на 180 градуса заради тях.

 

Неделя НАЙДЕНОВА, Варна

Още интересни четива, мнения и коментари вижте на Retro.bg!

Още по темата
Свещеници обърнаха църквата на тържище
Часовник
12:49
Благовец - светъл християнски празник. Казват, че на този ден и най-силната отрова губи силата си, а човешката душа се отваря за доброто. Храмовете се пълнят с миряни, дошли да запалят свещица за...
Напиши коментар »
(13)
1
Пълно е с неудачници и социопати. Телефона е за връзка, а не за дълги разговори
2
Задух, главоболие, опадали зъби...На това ли му викаш здрав човек?
3
ТОВА КОЕТО ЩЕ ВИ КАЖА Е СЕКРЕТНО. РАБОТЯ ОТ 20 ГОДИНИ В ПРИЕМО ПРЕДАВАТЕЛНА СТАНЦИЯ КОЯТО ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА СЕ ПОЛЗВАШЕ ЗА РАДИО ТЕЛЕВИЗИОННО РЕТРАНСЛИРАНЕ. СЛЕД СОЦА ТАЗИ СТАНЦИЯ СЕ ПРЕОБУРУДВА И СЕГА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ИЗЛЪЧВАНЕ СИГНАЛИ НА ТЕЛ. ОПЕРАТОРИ. ПОМЕЩЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРА АПАРАТУРАТА Е ИЗОЛИРАНО СЪС СПЕЦИАЛНА ИЗОЛАЦИЯ. ЗА ДА НЕ ОБЛЪЧВА ПЕРСОНАЛА. АКО ИМАТЕ АНТЕНИ НА БЛОКА ИЛИ НА ОКОЛНИТЕ БЛОКОВЕ ТО ЗНАЙТЕ ЧЕ СТЕ ОБЛЪЧЕНИ. МОЩНОСТА ОТ ТЕЗИ АНТЕНИ Е ТОЧНО ТОЛКОВА ГОЛЯМА КОЛКОТО ДА ВИ НАВРЕДИ. НЕ ПОЛЗВАЙТЕ КЛЕТЪЧНИЯТ СИ ТЕЛЕФОН ПОВЕЧЕ ОТ 5 МИНУТИ НА ДЕН. КОГАТО ВЕЧЕР СИ ЛЯГАТЕ ТЕЛЕФОНА ТРЯбВА ДА СЕ ИЗКЛЮЧВА. ТОВА ОБЛЪЧВАНЕ Е СЪЩОТО КАТО РАДИАЦИЯТА ОТ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ РАЗЛИКАТА Е ЧЕ Е МАЛКО ПО СЛАБО ОТ ТЯХ. В ТЕЧЕНИЕ НА ГОДИНИТЕ СЪБИРАТЕ ТОЛКОВА РАДИАЦИЯ ВСЕ ЕДНО АТОМНА БАМБА Е ГРЪМНА НА 10 КМ ОТ ВАС.
4
Електромагнитното излъчване, например от телевизор е с пъти по голямо от GSM- те, но това не ги оневинява разбира се. Електромагнитно излъчване има навсякъде, където погледнеш, трамвай, тролей, кабели и какво ли не, което е с пъти по силно от телефоните.
5
Атомна БАМБА е гръмна на 10 км.....Точно така, специалисте.., дори още по-зле - все едно атомната бамба е гръмнала на 15!!! (петнадесет) километра от вас...Като пишете простотии, прочетете поне уики - "..Зоната на пълно разрушение е около 1,4 km. в радиус. Пожарите, избухнали след взрива, засягат около 11,4 km2..." Аман от простаци!!!
6
На мен от жсм а ми порасна кура
7
преди 1989 не бяхме чували за тумор в мозька сега било епидемия
8
антените пържат мозъка а израстъка между краката окапва необратимо
9
До №3 Радиомагнитно? Радиационно? Бля-бля-бля! Мозъкът Ви, че е облъчен,личи! С какво ли? А грубите правописни грешки? От кое лъчение ли са?
10
на мене пък ми окапаха циците!
11
Не си чувал, защото си нямал интернет и гсм да разбереш. Чудя се сега как ще се скрие нещо като Чернобил в 86г.
12
от този телефон.
13
ТЪЗ Е МАЛОУМНА ИДИОТКА!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е силният човек в България днес?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си. Не бъдете враждебни към хората, които ви заобикалят. Канализирайте гнева си в полезни действия, които ще ви доведат до видим резултат.
ВИП рожденици
Иван Кулеков
Иван Кулеков
писател, публицист и сценарист
Става на: 66 години

Жена пита мъжа си:
- Скъпи, мусака ли да направя, или телешко с гъби?
- Ти първо го направи, пък после ще му дадем име!