РЕТРО

От джиесема ми окапаха зъбите

Само в ПИК
От джиесема ми окапаха зъбите
Автор: ПИК
Дата
Дата
27108
Коментари
13
От джиесема ми окапаха зъбите

Отдавна се каня да ви пиша, защото може да ме помислите за луда. Става дума за електромагнитното излъчване от джиесеми, таблети, лаптопи и компютри. Хората не са запознати с проблема, макар че мнозина вече пострадаха, както и аз.

Мой познат, с когото говорехме всеки ден часове наред по телефона, заболя с двете уши. Получи възпаление на мозъка и зрението, взе да кърви от носа. Кръвта му се натрови, а щитовидната му жлеза е съсипана. Лекарите са му казали, че всичко е тръгнало от лъчението на антените. Сега ще пие лекарства, докато е жив.

Аз, която не вярвах в облъчването, изхвърлих джиесема си още при първите ми симптоми: парене на главата, задух, сърцебиене. Окапаха ми зъбите. Вече три години живея без телефон и нямам контакт с никого. Живея изолирано по гаражи и вили без ток и вода – без работа, без приятели, без семейство. Но поне съм здрава и не пия лекарства.

Проклет да е този, който е измислил джиесемите. Животът ми се преобърна на 180 градуса заради тях.

 

Неделя НАЙДЕНОВА, Варна

Още интересни четива, мнения и коментари вижте на Retro.bg!

Още по темата
Чалгарят Славчо да не говори от мое име
Часовник
14:40
Чалгарят Славчо Трифонов истеряса тотално - дал ултиматум на депутатите от следващото Народно събрание да приемат резултатите от референдума му до две седмици след избирането си. Иначе щял да...
Напиши коментар »
(13)
1
Пълно е с неудачници и социопати. Телефона е за връзка, а не за дълги разговори
2
Задух, главоболие, опадали зъби...На това ли му викаш здрав човек?
3
ТОВА КОЕТО ЩЕ ВИ КАЖА Е СЕКРЕТНО. РАБОТЯ ОТ 20 ГОДИНИ В ПРИЕМО ПРЕДАВАТЕЛНА СТАНЦИЯ КОЯТО ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА СЕ ПОЛЗВАШЕ ЗА РАДИО ТЕЛЕВИЗИОННО РЕТРАНСЛИРАНЕ. СЛЕД СОЦА ТАЗИ СТАНЦИЯ СЕ ПРЕОБУРУДВА И СЕГА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ИЗЛЪЧВАНЕ СИГНАЛИ НА ТЕЛ. ОПЕРАТОРИ. ПОМЕЩЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРА АПАРАТУРАТА Е ИЗОЛИРАНО СЪС СПЕЦИАЛНА ИЗОЛАЦИЯ. ЗА ДА НЕ ОБЛЪЧВА ПЕРСОНАЛА. АКО ИМАТЕ АНТЕНИ НА БЛОКА ИЛИ НА ОКОЛНИТЕ БЛОКОВЕ ТО ЗНАЙТЕ ЧЕ СТЕ ОБЛЪЧЕНИ. МОЩНОСТА ОТ ТЕЗИ АНТЕНИ Е ТОЧНО ТОЛКОВА ГОЛЯМА КОЛКОТО ДА ВИ НАВРЕДИ. НЕ ПОЛЗВАЙТЕ КЛЕТЪЧНИЯТ СИ ТЕЛЕФОН ПОВЕЧЕ ОТ 5 МИНУТИ НА ДЕН. КОГАТО ВЕЧЕР СИ ЛЯГАТЕ ТЕЛЕФОНА ТРЯбВА ДА СЕ ИЗКЛЮЧВА. ТОВА ОБЛЪЧВАНЕ Е СЪЩОТО КАТО РАДИАЦИЯТА ОТ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ РАЗЛИКАТА Е ЧЕ Е МАЛКО ПО СЛАБО ОТ ТЯХ. В ТЕЧЕНИЕ НА ГОДИНИТЕ СЪБИРАТЕ ТОЛКОВА РАДИАЦИЯ ВСЕ ЕДНО АТОМНА БАМБА Е ГРЪМНА НА 10 КМ ОТ ВАС.
4
Електромагнитното излъчване, например от телевизор е с пъти по голямо от GSM- те, но това не ги оневинява разбира се. Електромагнитно излъчване има навсякъде, където погледнеш, трамвай, тролей, кабели и какво ли не, което е с пъти по силно от телефоните.
5
Атомна БАМБА е гръмна на 10 км.....Точно така, специалисте.., дори още по-зле - все едно атомната бамба е гръмнала на 15!!! (петнадесет) километра от вас...Като пишете простотии, прочетете поне уики - "..Зоната на пълно разрушение е около 1,4 km. в радиус. Пожарите, избухнали след взрива, засягат около 11,4 km2..." Аман от простаци!!!
6
На мен от жсм а ми порасна кура
7
преди 1989 не бяхме чували за тумор в мозька сега било епидемия
8
антените пържат мозъка а израстъка между краката окапва необратимо
9
До №3 Радиомагнитно? Радиационно? Бля-бля-бля! Мозъкът Ви, че е облъчен,личи! С какво ли? А грубите правописни грешки? От кое лъчение ли са?
10
на мене пък ми окапаха циците!
11
Не си чувал, защото си нямал интернет и гсм да разбереш. Чудя се сега как ще се скрие нещо като Чернобил в 86г.
12
от този телефон.
13
ТЪЗ Е МАЛОУМНА ИДИОТКА!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!