От Москва алармират: Двама руски военни похитени от украинските спецслужби в Крим

СВЕТЪТ ДНЕС

От Москва алармират: Двама руски военни похитени от украинските спецслужби в Крим

8206
на 21.11.2016
От Москва алармират: Двама руски военни похитени от украинските спецслужби в Крим
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министерството на отбраната на Русия съобщи, че службите за сигурност на Украйна са похитили двама руски военни в Крим. „На 20 ноември около 13.00 часа московско време сътрудници на службата за сигурност на Украйна са задържали незаконно и извели от Крим на територията на Украйна двама руски военни – подпоручик Максим Одинцов и младши сержант Александър Баранов“, се казва в съобщението.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

От министерството на отбраната на Русия не изключват срещу тях да бъдат изфабрикувани обвинения и да бъдат принудени да направят признания с психологически или физически средства, се казва още в съобщението. „Считаме тези действия на украинските специални служби спрямо руски граждани за поредната груба провокация и настояваме за незабавното им връщане на територията на Руската федерация“, заявява руското министерство на отбраната. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК