От парламентарната трибуна: Цветанов се извини на Радев

Само в ПИК
От парламентарната трибуна: Цветанов се извини на Радев
Автор: ПИК
Дата
Дата
7080
Коментари
11
От парламентарната трибуна: Цветанов се извини на Радев

"От името на ПГ на ГЕРБ искам да се извиня за някои от личните нападки, които бяха направени към президента. Не трябва да допускаме от парламентарната трибуна да се говори за лични теми, свързани с личния живот на президента“, заяви Цветан Цветанов в парламента. Оносно работата на Комисията за новите изтребители Цветанов коментира, че когато се взимат важните политически решения, трябва да бъдем истински и надежден партньор на НАТО.

"Оборудването на изтребителите трябва да отговаря на стандартите на НАТО. Убеден съм, че ние, народните представители, ще вземем правилните решения. Молбата ми е - нека да бъдем принципни, да не провокираме напрежението, което създава лош имидж на Народното събрание. Тук сме призвани да защитаваме обществения интерес", завърши председателят на ПГ на ГЕРБ.

В крайна сметка, след бурни дебати, продължили повече от два часа, докладът на временната комисия бе приет. 

Напиши коментар »
(11)
1
За НЯКОИ от личните нападки се извинил... а за КОИ ОСТАНАЛИ не се извинява??? Всички сте за освидетелстване, вкупом!
2
говорете говорете вчера всички от герб полудяха аз настоявам за тест за наркотици за всички депутати не може да им плащаме огромните заплати и те да се правят на мумии и акули личните проблеми на герб не интересуват никои освен заинтересованите
3
можело значи
4
Вече много често ви се случва да се извинявате. Говорите без да мислите, а след това " извинявай".
5
за измет носи Ганьо на гърба си ?!
6
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА изобщо не ме интересува никакво председателство това вече не се изтраива палежи убииства отвличане смьрт в болниците скачане от балконите побоища в училищата наркотици проституция педофилия баста
7
Тези верно са абсолютни ШИЗОФРЕНИЦИ! Говорят срещу Президента, а след час търчат да му се извиняват...Докторите от 4-ти км бързо да се намесят, положението е изкрейзващо...
8
ИМПИЙЧМЪНТ ЗА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ГАДЕВ!!!СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!
9
Повечето от мъжете на тази територия са доста далеч от това понятие. Когато след промените огладняха, а хладилниците бяха празни, изпратиха българските жени на гурбет. Когато сега има политически сътресения, отново на амбразурата поставиха жените, а зад гърбовете им те сплетничат като селски клюкарки, интригантстват и се отмятат всеки два часа от думата си. Делянчо, Цветанчо, Бойко играят тука има, тука нема и направиха електората на маймуни. Добре, че български мъж се ожени за мъж в Германия, та и те да дадат своя принос да сме първи в нещо С такива шушумиги нищо хубаво не чака държавата в бъдеще.
10
а дали е искрено извинението,едва ли
11
Значи Бойко все пак можел да ги озапти!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.