ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! ВСС вдигна заплатите на всички магистрати

Само в ПИК
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! ВСС вдигна заплатите на всички магистрати
Автор: ПИК
Дата
Дата
18068
Коментари
19
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! ВСС вдигна заплатите на всички магистрати

По-малко от месец преди изтичането на мандата му Висшият съдебен съвет вдигна заплатите на всички магистратиУвеличението ще бъде със 7% и е в сила от 1 септември.

Беше обсъден и вариант заплатите да скочат с фиксирана сума за всички, за да не расте разликата във възнагражденията между различните нива магистрати. В крайна сметка обаче той беше отхвърлен с 19 на 4 гласа.

Напиши коментар »
(19)
1
Такова чудо правосъдие в България няма, те наглеците и заплатите се вдигат. Не стига, че обикновените хора не получават справедливост, ами на всичкото от горе и непрекъснато увеличаващите им заплати трябва да изплаща
2
Това е защото вършат много работа, гадове мръсни! Подкупи, безнаказаност, несправедливост, скрити зад имунитет, и най-накрая - охолни заплати! Пфу, законни престъпници! Пфу, прогнила системо!
3
За полицаите обаче няма увеличение а?!!!Тия кияци дето ходят странно облечени в средновековни дрехи са най-нагли от всички бюрократи!Нито срокове гонят за делата,нито правилни и независими решения взимат!
4
Сега и таксите ще вдигнат. Мизерници.
5
Няма наяждане.Тия вместо да са по затворите, си вдигат заплатите.Дерат хората с какви ли не такси, за да има какво да лапат.Накараха мой познат със служебно назначен адвокат да плати 500лв. хонорар, при положение, че разходите се поемат от съда.Абсолютно беззаконие и корупция.В СГС не пускат с къси панталони и къси поли, но ако сте с шалвари, цървули, галоши и т.н. няма проблем!!!!!!!!!! Не пускат хора със съвременни дрехи, но шалварите нямат проблем!!!!!!!!!
6
Важното е, че властта е стабилна!!! А, пътят да води към БигБос ТИКВОС - Падишаха на Територията Бандустан!!!
7
Не са магистрати а мегакрадци!Слушкат властта и съответно за тях винаги има парички.Колко крадливи политици има осъдениза 28 годинки?!КОЛКО?!!!!
8
Не завиждайте, на 4500лв средна магистратска заплата 7% са само 315лв. Няма и една минимална заплата. На учителите с повече им вдигат заплатите.
9
Няма наяждане, ей! Пожелавам им да се задават с толкова пари. Не им стигат 5-6000лв за съдия/другите са надолу/, ами още си вдигат заплатите. ВСС ми прилича на змията като умирала, най-много хапела. Е, ухапаха ни, сега какво, рушветите ли следват?
10
За полицаите и пожарникарите няма пари за увеличение на заплатите,а за тях има.
11
Хайде сега, ако обичат да се плащат и пенсионните осигуровки. Не стига че вземат големи заплати, ами и ние ще им плащаме пенсиите. За това защо никой не говори. Докога ще е тая несправидливост? Ако всички си плащат осигуровките, ще има по-сносни пенсии. Да, ама ни! Защо народът не реагира, това харесва ли му?
12
Явно парите на америка срещу България спират или не са достатъчни
13
нагледци такива,гадове мръсни
14
Гадно.подкуп но съдийско племе.Безсрамници@
15
Кой за каквото учил и както се наредил. Не е тайна че заплатите са високи в съдебната власт. Така че,запрятайте ръкави и работете да има данъци за увеличението или учете и ставайте магистрати. Хахахаха
16
Кой за каквото учил и както се наредил. Не е тайна че заплатите са високи в съдебната власт. Така че,запрятайте ръкави и работете да има данъци за увеличението или учете и ставайте магистрати. Хахахаха
17
Ще ги вдигат, докато народът не ги подгони всичките с тояги и не ги линчува. Баси изродите!
18
Защо,защо,подкупите и грантовете не им ли стигат?
19
Защо,защо,подкупите и грантовете не им ли стигат?
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни чувствата ви към близки хора се променят - изплуват скрити страхове, желания, тайни мечти. В петък и събота общувате с много хора, влиянието ви в колектив - приятели, колеги и т.н. е значимо. Възползвайте се по адекватен начин. В неделя имате нужда от почивка. В понеделник сте целеустремени и пробивни. Във вторник ескалира напрежение, което може да навреди на имиджа ви. Възможни са сблъсъци с по-високопоставени лица от вас. Мерете приказките си и бъдете по-сдържани, за да не ви нарочат. И бездруго напоследък откъдето минете, създавате само врагове.
ВИП рожденици
Иван Голев
Иван Голев
поет и писател
Става на: 67 години
Мария Игнатова
Мария Игнатова
актриса, тв. водеща
Методи Андреев
Методи Андреев
депутат от ГЕРБ
Става на: 58 години

Турист е впечатлен от разкошната дълга брада на един селянин. Пита го:
- О, как успяхте да си пуснете такава хубава и голяма брада?
- Когато жена ми за един рожден ден ми купи нова електрическа самобръсначка, аз изхвърлих стария си бръснач.
- И какво се случи с електрическата самобръсначка?
- Нищо, чакам да прокарат ток в селото ни...