ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! В София е страшно! В "Красна поляна" и "Овча купел" не се диша заради пожара, пламъците се виждат от Костинброд (СНИМКИ/ВИДЕО)

Инциденти

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! В София е страшно! В "Красна поляна" и "Овча купел" не се диша заради пожара, пламъците се виждат от Костинброд (СНИМКИ/ВИДЕО)

101168
на 04.05.2018
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! В София е страшно! В Красна поляна и Овча купел не се диша заради пожара, пламъците се виждат от Костинброд (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Огромни черни кълба дим се издигат над столичните квартали "Овча купел" и "Красна поляна". Припомняме, че преди около час в района пламна голям склад на верига магазини. В близост до пожара се намира и бензиностанция, а софиянци се притесняват огънят да не се разрасне. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Във фейсбук групата "Видяно в София" алармират, че в кварталите "Овча купел" и "Красна поляна" не се диша от черните облаци дим, издигащи се над района.

Друг потребител съобщава, че пушекът се вижда чак в Костинброд.

Живеещите наблизо са категорично, че гасенето ще продължи с часове, тъй като пожарът е огромен.

Припомняме, че с пламъците се борят над 10 пожарни. На място има и екип на Спешна помощ, в случай че се наложи евакуация на намиращата се наблизо болница "Надежда".

„Създадена е организация за овладяването на пожара, няма опасност за населението”, каза "Фокус" комисар Тошко Бързилов, началник на Националния оперативен център на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

"Създадена е организация за овладяването на пожара и неразпространяването му към съседни обекти - складове, производствени помещения, болница и бензиностанция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Комисията за Пътната карта се скара за дневния ред. Ще се стигне ли до изслушването на Теменужка Петкова - НА ЖИВО ПИК TV: Комисията за Пътната карта се скара за дневния ред. Ще се стигне ли до изслушването на Теменужка Петкова - НА ЖИВО
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК