ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Пуснаха от ареста Йоан Матев, обвинен за убийството в Борисовата градина

Само в ПИК
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Пуснаха от ареста Йоан Матев, обвинен за убийството в Борисовата градина
Автор: ПИК
Дата
Дата
16059
Коментари
9
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Пуснаха от ареста Йоан Матев, обвинен за убийството в Борисовата градина

Софийският градски съд (СГС) наложи по-лека мярка за неотклонение на Йоан Матев, обвинен за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина на 2 юни 2015 година, предаде Би Ти Ви. 

Той не може да остане повече от осем месеца в ареста. Новата мярка за неотклонение е подписка.

Градският прокурор Емилия Русинова обяви вчера, че прокуратурата не бави разследването, то е приключило още в края на месец юли, когато е бил извикан Матев, за да му бъде повдигнато прецизираното обвинение.

По думите на прокурора след това са започнали действия на Йоан Матев и неговите защитници в посока забавяне на приключването на делото и внасянето му с обвинителен акт.

Напиши коментар »
(9)
1
И тоя ще го търсят по света след няколко месеца...но преди това ще има и репортажи за невинност ! Дано има възмездие и справедливо наказание за погубен детски живот!
2
Пишете ги имената на тези прокурори и съдии, пускащи на свобода тези изроди!
3
Освен имената им и тези на синовете и дъщерите им къде учат и живеят за такова ....нали се сещате....
4
Защо го пуснаха,пак ли му се убива?
5
Защо го пуснаха,пак ли му се убива?
6
защо го пускат ще убие още някои за 5 лева
7
Тази законова уредба създадоха за себе си нашите политици, пълна с вратички, за да бъдат обслужвани и завоалирани техните престъпления! Сърдете се на себе си, че ги поставихте на този пиедестал! Продължавайте да гласувате за партийните мафии и против вашите интереси и не се възмущавайте от реалните резултати в тяхната политика! Този престъпник се възползва от тези вратички в закона, които създават корупционните практики, а адвокатите трупат безсъвестно пари!
8
Шумкарите и слагачите затриха морала, честта и професионализма. Уредиха свои копои за съдии, които пък слугуваха раболепно на комунистическата власт и интереси в годините на "светлото бъдеще". Така години наред се назначаваха угодно, удобни мекотели с компромисен морал и чест и техните деца, любовници и прочие рода с юридически кетап, но без достпйнство и морал. До днес , тази прогнила система не произвежда СРАВЕДЛИВ и ЧЕСТЕН процес, а жалко спазарено "правосъдие". Така се пораждат цирковете в цялата система и "ДОВЕРИЕТО" в нея. ГНУСНА И ЖАЛКА БЪЛГАРСКА, ПРОДАЖНА РАБОТА!
9
Да дадат на съдиите и прокуратурата по една тлъста 13 та заплата за " многото работа която са свършили през годината".Срам и това ако е правосъдие.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Ставане сутрин точно в пет, независимо колко е часът!”
(Военен)