ТЕМА

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! Проговори професор, спряган за здравен министър! Генчо Начев защити ген. Петров: Настъпил е нечии интереси

Само в ПИК
ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! Проговори професор, спряган за здравен министър! Генчо Начев защити ген. Петров: Настъпил е нечии интереси
Автор: ПИК
Дата
Дата
40862
Коментари
13
ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! Проговори професор, спряган за здравен министър! Генчо Начев защити ген. Петров: Настъпил е нечии интереси

Аз съм един от обичайните заподозрени за министър здравеопазването. Искам да успокоя всички, че не са ми предлагали. Но както и да ми предложат, няма да приема. Това заяви пред БНТ директорът на УМБАЛ "Света Екатерина" проф. Генчо Начев.

"При всички случаи проф. Николай Петров е настъпил нечии интереси. В този сектор има много интереси - и от фармацевтични компании, и от болнични заведения", коментира той.

"Парите в здравеопазването не се изразходват ефективно и рационално. Два са основните пътища, за да се получават пари в касата, без да е извършено нищо. За да се спрат тези пътища, е необходима електронна здравна карта и санкции", каза още проф. Начев.

"Не знам дали главата на проф. Петров падна заради желанието му да въведе електронната здравна карта, но това също е една от възможностите. И там има много интереси, които са засегнати, но тази карта е в полза на обществото", увери директорът на УМБАЛ "Света Екатерина".

Напиши коментар »
(13)
1
настъпил да ,,личните сии ,цнощи Томова беше при Диков
2
Ха, че и аз съм заподозрян за министър. Хал - хабер си нямам от медицина. Това да си добър лекар не противоречи на това да си добър мишеник. Както и това да си поджарникар, и да си супер футболеро, или да си комунист, ама да си враг на комунизЪмЪт. Изобщо смешки ..Ха, наздраве!!!
3
А стига сте се настъпвали ве, мама ви ГЕРБ-ерастка - ненаядена и ненакрадена!!!
4
В България всичко е прекрасно. По-добре никога не сме били
5
Следващият министър няма да е доктор.
6
ДАЛАВЕРАДЖИЯ защитава ДАЛАВЕРАДЖИЯ
7
Всички шефове на болница имат една схема- висока заплата + комисионни от поръчки за медицинка техника и консумативи. Начев е със 70 000 лева заплата, ама надали само с нея кара?!!! Лекарите отдавна станаха търговци и кожодери!
8
докарахме я до там - интересите на народа станаха нечии...
9
Вярно е. Настъпил е народните интереси, като е дал обществени поръчки за 1,6 млн. лв. на дъщеря си. Ама кой цепи басма на простия и невеж български народ????
10
Виж ти ! Чии интереси ?Ако е на лошите хора, защо тогава ВОЖДА прие оставката ? Значи ли това , че премиера пази крадците ? Кой ще ни каже ? Ние ги избираме и искаме отчет и обяснение ! Да , да , на куково лято - каза главатаря и замина на поредната ПР акция.
11
да му падне заплатата от 50 000 на 3 000 лева?
12
които доктор трьгне да се занимава с политика не е доктор а тьргаш да си оставиш занаята и да се занимаваш с простотии това не го разбирам
13
Бате Генчо ..и той за министър говори..корупция братлета, това е вашето министерство..Министерство на корупцията...питайте бате Генчо че е ичвестен в цяла Европа как закупува консумативите за сърдечна хирургия...името му се спряга по международни форуми...от международни производители..., а от горе на това..аругантен и нагъл...и ти ще умреш мръснико. Достатъчно страдаме и от теб в Света Екатерина, но хората ги е страх да говорят...страх...страх...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

- Докторе, нещо съм зле с очите. Не виждам добре надалеч.
Лекарят завел пациента до прозореца и му посочил слънцето:
- Това там виждаш ли го?
- Да, това е слънцето.
- А знаеш ли, че то е на 150 милиона километра? Ти колко надалеч искаш да виждаш?