От тези страници на "Уикипедия" ще ви настръхнат косите (снимки)

Евъргрийн

От тези страници на "Уикипедия" ще ви настръхнат косите (снимки)

994148
на 04.06.2018
От тези страници на Уикипедия ще ви настръхнат косите (снимки)
Автор:   ПИК

Тези страховити истории са последното нещо, за което ще искате да си мислите преди сън, пише lifebg.net.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Вижте какво се крие в страниците на "Уикипедия"

Юни и Дженифър Гибънс

Пише, че близначките от Уелс са били неразделни и прекарват целия си живот, говорейки само една с друга и тяхната сестра. Нещата стават най-лоши, когато близначките започват да вярва, че за да заживеят нормален живот, те трябва да жертват сестра си.

Cotard Delusion

 

Това е описано като заболяване, при което хората вярват, че са мъртви, или дори, че не съществуват.

Бенджамин Кайл

Бенджамин Кайл е загадка. Той е открит на 69 години в Джорджия (2004). Въпреки обширното разследване на семейната му история, следователите не могат да открият никаква следа от съществуването му, нито го идентифицират по някакъв начин. Той е описан като „единственият американски гражданин в официалните списъци на безследно изчезналите, въпреки че местонахождението му е известно.“

Hinterkaifeck Murders

Тази страница описва неразкритото убийство на цяло семейство в Германия с брадва. Убийството е все още нерешено.

Деца с черни очи

Ако вече се страхувате от тези деца, това ще ви ужаси още повече. Те са определени като „предполагаеми паранормални същества, които приличат на деца на възраст между 6 и 16 години, с бледа бяла кожа и черни очи, които според сведенията на очевидци, се срещат на прага на домовете за стари хора“.

Джойс Винсент

Тя е открита мъртва в дома си, цели три години след настъпването на смъртта й. Това, което допълва ужасната картина, е фактът, че телевизорът е работел, когато полицията намира останките на жената.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 137
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК