ОФИЦИАЛНО! Красимир Сребров е новият шеф на ДАИ

Само в ПИК
ОФИЦИАЛНО! Красимир Сребров е новият шеф на ДАИ
Автор: ПИК
Дата
Дата
4450
Коментари
3
ОФИЦИАЛНО! Красимир Сребров е новият шеф на ДАИ

Красимир Сребров е новият изпълнителен директор на ИА "Автомобилна администрация". Той е назначен на тази длъжност след подадена молба от досегашния ръководител на агенцията Красимир Калайджиев за освобождаването му, поради навършване на пенсионна възраст, съобщиха от агенцията.

През последните два месеца Красимир Сребров е бил заместник изпълнителен директор на ИА "Автомобилна администрация". Преди това от 2014 г. до сега той заема различни постове в ИА "Автомобилна администрация".

Бил е директор на Регионална дирекция "Автомобилна администрация" - Търговище, след което е преназначен като главен инспектор към Главна дирекция "Автомобилна инспекция". От 2016 г. до юни 2017 г. е началник на областен отдел "Автомобилна администрация" - Плевен. Той има професионален опит и в системата на МВР.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК! Новият зам.-шеф на ИА „Автомобилна администрация“ Красимир Сребров с шокиращи думи за ДАИ Плевен! След като разкрил схемата в Търговище, го заплашили с оръжие!
Часовник
18:40
Голяма рокада се извърши в Министерството на транспорта и информационните технологии. Шефът на ИА „Автомобилна инспекция“ Красимир Калайджиев вече официално си има и заместник. Става...
Напиши коментар »
(3)
1
КУЧЕ КАСИЧКА
2
Дано не свърши зле цялата история. И дано да работи за гражданите, не да прави схеми. Ще поживеем и ще видим. Господин Сребров, умната.
3
И краси пъргов е кофти назначение.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
ген.-лейтенант Кирчо Киров
ген.-лейтенант Кирчо Киров
бивш директор на Национална разузнавателна служба
Става на: 66 години
Христо Гърбов
Христо Гърбов
актьор
Става на: 59 години

Иванчо пита вкъщи:

- Тате, как разговарят змиите?

Бащата поглежда тъщата и подхвърля:

- Защо мълчиш? Детето се интересува!