ОФИЦИАЛНО! Красимир Сребров е новият шеф на ДАИ

Само в ПИК
ОФИЦИАЛНО! Красимир Сребров е новият шеф на ДАИ
Автор: ПИК
Дата
Дата
5677
Коментари
4
ОФИЦИАЛНО! Красимир Сребров е новият шеф на ДАИ

Красимир Сребров е новият изпълнителен директор на ИА "Автомобилна администрация". Той е назначен на тази длъжност след подадена молба от досегашния ръководител на агенцията Красимир Калайджиев за освобождаването му, поради навършване на пенсионна възраст, съобщиха от агенцията.

През последните два месеца Красимир Сребров е бил заместник изпълнителен директор на ИА "Автомобилна администрация". Преди това от 2014 г. до сега той заема различни постове в ИА "Автомобилна администрация".

Бил е директор на Регионална дирекция "Автомобилна администрация" - Търговище, след което е преназначен като главен инспектор към Главна дирекция "Автомобилна инспекция". От 2016 г. до юни 2017 г. е началник на областен отдел "Автомобилна администрация" - Плевен. Той има професионален опит и в системата на МВР.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК! Новият зам.-шеф на ИА „Автомобилна администрация“ Красимир Сребров с шокиращи думи за ДАИ Плевен! След като разкрил схемата в Търговище, го заплашили с оръжие!
Часовник
18:40
Голяма рокада се извърши в Министерството на транспорта и информационните технологии. Шефът на ИА „Автомобилна инспекция“ Красимир Калайджиев вече официално си има и заместник. Става...
Напиши коментар »
(4)
1
КУЧЕ КАСИЧКА
2
Дано не свърши зле цялата история. И дано да работи за гражданите, не да прави схеми. Ще поживеем и ще видим. Господин Сребров, умната.
3
И краси пъргов е кофти назначение.
4
Няма толкова ценен кадър като Пъргов 3 пъти уволняван и назначаван!!! Как ли ...е Московски знае как стават назначенията
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

Мъж на средна възраст си купува цигари. На кутията пише: „Тютюнопушенето води до импотентност.” Клиентът връща пакета и пита: „Абе, нямате ли от ония, дето убиват?”