БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ОФИЦИАЛНО! Предложиха Кирил Ананиев за здравен министър

Само в ПИК
ОФИЦИАЛНО! Предложиха Кирил Ананиев за здравен министър
Автор: ПИК
Дата
Дата
12841
Коментари
3
ОФИЦИАЛНО! Предложиха Кирил Ананиев за здравен министър

В деловодството на Народното събрание е постъпило проекторешение, с което Министерски съвет предлага Кирил Ананиев за министър на здравеопазването. Очаква се кандидатурата на новия здравен министър да бъде гласувана на утрешното заседание.

Кирил Ананиев е зам.-министър на финансите в повечето правителства още от времето на кабинета „Костов” и изготвя държавните бюджети. Беше и министър на финансите в служебния кабинет на Огнян Герджиков.

Проблемите в сферата на здравеопазването не са му чужди, защото от години е в управата на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). В Момента е начело на Надзорния съвет на НЗОК.

До номинацията на нов здравен министър се стигна, след като проф. Николай Петров подаде оставка и тя беше приета от премиера Бойко Борисов. 

Напиши коментар »
(3)
1
Представете си от какво семейство е тоя Кирил Ананиев, и какви яки връзки е имал, за да започне работа по разпределение в Министерството на финансит!!!! И след Преврата през 1989 г., бързо да се ориентира в обстановката, да смени боята, да "прегърне" "синята идея" на психо-десен и да стане седераст от костовата шайка !!!! И е продължи по Костовски !!! Прибрал е едни 540 000 лв. обявени от Тиквата, за които Ананиев си признава мигом и обяснява, че това са възнаграждения от участия в десетина бордове, но всъщност той не искал да участва в тях – карали го насила!!!! А като взимал парите, ги раздавал за благотворителност. Само дето… нямал документи за това!!!
2
Този велик спец докара мизерията, глада на обикновения българин. Със стари к..ви, нов бардак не става
3
Но докторската общност мълчи..... Толкова ли са омазани всички, че приемат тази звучна обида? Ананиев за кога ще става и доктор? Или с Горанов и началникът му искат да овладеят и парите за здраве, да няма празно....Жалко!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

“Представете си, че сте насред полето и изведнъж зад ъгъла излиза танк. Какво
ще направите…”
(Военен)