Охранител наби 71-годишния си шеф

Крими

Охранител наби 71-годишния си шеф

5373
на 03.11.2014
Охранител наби 71-годишния си шеф
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж на  71 години, който работи като отговорник по охраната на бивше военно поделение, подал сигнал  в полицията в Малко Търново, че бил малтретиран от свой служител.

препоръчано

Той отишъл до обекта, за да провери как се изпълняват служебните задължения. Там, освен охранителя в момента, пристигнал друг  техен колега, започнал веднага да упреква  шефа си заради графика.

Напрежението между двамата ескалирало и недоволният ударил с юмрук пострадалия, след което му отнел служебната гумена палка. Последвал втори удар с нея по тялото. Мъжът е задържан за 24 часа, по случая е образувано бързо полицейско производство.

 

 

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК