Оцелелият тираджия: Колегата караше и изведнъж се заби право в мене

ГОРЕЩО

Оцелелият тираджия: Колегата караше и изведнъж се заби право в мене

4100
на 23.09.2014
Оцелелият тираджия: Колегата караше и изведнъж се заби право в мене
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Колегата караше и изведнъж се заби право в мене. Нямаше време за реакция, за нищо. Просто зави и право в мен. Това сподели пред bTV Петър Симеонов, другият шофьор на камион от инцидента край Велико Търново, станал днес сутринта. За късмет той се отървал без сериозни травми.

препоръчано

Проходът на републиката бе временно затворен за движение на тежкотоварни камиони, след като камион с мляко се заби в ТИР при изхода на Велико Търново. 

Според полицейска информация единият камион се е движел в посока Русе, а другият в срещуположната. Водачът, който е загинал на място, е превозвал млечни продукти и пътувал към Русе. Все още няма данни за самоличността му, но неофициално се твърди, че е румънец.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК