Оцелялото на магистралата дете се връщало от болница

ЧАС ПИК

Оцелялото на магистралата дете се връщало от болница

20972
на 24.06.2014
Оцелялото на магистралата дете се връщало от болница
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

3-годишният Мустафа, оцелял по чудо в кървава катастрофа на магистрала Тракия, край Карнобат, в която загинаха трима, е било изписано от болница днес, пише 24 часа.

препоръчано

То е било прието преди няколко дни с травми по тялото, ритнато от кон.

Днес изписали детето и 30-годишната му майка Зейнеб Адем. Да ги прибере към айтоското село Черноград дошъл не бащата, а шефът на Зейнеб от кравефермата, в която младата жена работела.

Инцидентът станал около 13 ч. и по данни на полицията най-вероятно е причинин след задрямване на шофьора.

Опроверга се първоначалната информация, че в аудито, което се блъсна в тир, са пътували бабата и дядото на 3-годишното момченце.

Зад волана  е бил шефът на Зейнеб Шабан Х. на 47 г. Той, Зейнеб и водачът на тира Мариян Данев от Поморие са загинали намясто. 

Хора от Черноград разказаха, че 30-годишната Зейнеб не е местна, но работела в селото. Родом тя била от варненското село Поляците.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК