ТОП НОВИНАТА

Още за интервюто на Люба Кулезич с Недялко Недялков

Само в ПИК
Още за интервюто на Люба Кулезич с Недялко Недялков
Автор: ПИК
Дата
Дата
16665
Коментари
0
Още за интервюто на Люба Кулезич с Недялко Недялков

Интервюто на собственика на агенция ПИК Недялко Недялков пред Люба Кулезич за телевизия Би Ай Ти предизвика огромен отзвук и коментари сред нашите читатели. Публикуваме отзив на адвокат Антон Сираков, пристигнал на редакционната поща.

Уважаеми господин Недялков,

Редовно чета Вашия ПИК, защото уважавам неговото качество, макар не винаги да споделям изразените в този сайт позиции. Пиша Ви, за да Ви поздравя за интервюто, дадено наскоро от Вас в Би Ай Телевизия, което днес

изгледах на запис.

От името на интервюиралата Ви Люба Кулезич Ви благодаря, задето ѝ обяснихте, на достъпен за нея език, че ръководителят винаги носи поне част от отговорността за всеки провал. Но, моля Ви, бъдете по-снизходителен към Кулезич! Не можете да искате от нея да познава Търговския закон и Закона за кредитните институции, макар и в най-общите им принципи – за Кулезич това е твърде сложна материя.

Пък може и да са я подвели някои от уважаваните, да не кажа фаворизирани от нея специалисти: Един от тях например – адвокат Александър Пелев – днес твърди във Frognews, че с последната редакция на Наказателно-процесуалния кодекс било отменено даденото наскоро право на затворниците да искат и сами от съда своето предсрочно освобождаване (в действителност в НПК само е добавено изискването началникът на затвора задължително да даде становище

по молбата на затворника).

Моля Ви, не съдете твърде строго Кулезич за прилагания от нея двоен аршин. Ама хвърляла без съд и присъда „политическа отговорност“ върху неясно кого, ама освобождавала от всякаква отговорност собственика на банката, която е раздавала необезпечени кредити и е допуснала да бъде фалирана. Та Кулезич само пламенно защитава този, който… Е, когото защитава.

И най-вече – не укорявайте Кулезич, за това че е забравила за крепката доскоро дружба-сътрудничество между Цветан Василев и Делян Пеевски. Това забравяне може да е просто от възрастта: преди месец Кулезич на официално място не можа да си спомни на колко точно години е.

С уважение: адвокат Антон Сираков

Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Бивш служител в ресторант за бърза закуска работи в аптека: - Касата е свободна, следващият. Клиентът казва: - Един пакет презервативи. - За тук или за в къщи?