Вход
София
Времето в София 21 o C

Още за интервюто на Люба Кулезич с Недялко Недялков

Още за интервюто на Люба Кулезич с Недялко Недялков

на 16.08.2017
1989
0
Още за интервюто на Люба Кулезич с Недялко Недялков
Автор: ПИК
16.08.2017
0
1989

Интервюто на собственика на агенция ПИК Недялко Недялков пред Люба Кулезич за телевизия Би Ай Ти предизвика огромен отзвук и коментари сред нашите читатели. Публикуваме отзив на адвокат Антон Сираков, пристигнал на редакционната поща.

Уважаеми господин Недялков,

Редовно чета Вашия ПИК, защото уважавам неговото качество, макар не винаги да споделям изразените в този сайт позиции. Пиша Ви, за да Ви поздравя за интервюто, дадено наскоро от Вас в Би Ай Телевизия, което днес

изгледах на запис.

От името на интервюиралата Ви Люба Кулезич Ви благодаря, задето ѝ обяснихте, на достъпен за нея език, че ръководителят винаги носи поне част от отговорността за всеки провал. Но, моля Ви, бъдете по-снизходителен към Кулезич! Не можете да искате от нея да познава Търговския закон и Закона за кредитните институции, макар и в най-общите им принципи – за Кулезич това е твърде сложна материя.

Пък може и да са я подвели някои от уважаваните, да не кажа фаворизирани от нея специалисти: Един от тях например – адвокат Александър Пелев – днес твърди във Frognews, че с последната редакция на Наказателно-процесуалния кодекс било отменено даденото наскоро право на затворниците да искат и сами от съда своето предсрочно освобождаване (в действителност в НПК само е добавено изискването началникът на затвора задължително да даде становище

по молбата на затворника).

Моля Ви, не съдете твърде строго Кулезич за прилагания от нея двоен аршин. Ама хвърляла без съд и присъда „политическа отговорност“ върху неясно кого, ама освобождавала от всякаква отговорност собственика на банката, която е раздавала необезпечени кредити и е допуснала да бъде фалирана. Та Кулезич само пламенно защитава този, който… Е, когото защитава.

И най-вече – не укорявайте Кулезич, за това че е забравила за крепката доскоро дружба-сътрудничество между Цветан Василев и Делян Пеевски. Това забравяне може да е просто от възрастта: преди месец Кулезич на официално място не можа да си спомни на колко точно години е.

С уважение: адвокат Антон Сираков

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Едно малко момиченце се моли:
- Дай, Боже, здраве на мама и татко, хляб насъщен на гладните и малко дрехи на бедните момичета от списанието на татко.

няма нови новини
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
сега
2041
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК! Борисов: Доказахме, че като страна на първа линия можем да се справим с бежанския натиск (ВИДЕО)
x
Жива вода извира на 2 места у нас
x