ТОП НОВИНАТА

Още за интервюто на Люба Кулезич с Недялко Недялков

Само в ПИК
Още за интервюто на Люба Кулезич с Недялко Недялков
Автор: ПИК
Дата
Дата
16169
Коментари
0
Още за интервюто на Люба Кулезич с Недялко Недялков

Интервюто на собственика на агенция ПИК Недялко Недялков пред Люба Кулезич за телевизия Би Ай Ти предизвика огромен отзвук и коментари сред нашите читатели. Публикуваме отзив на адвокат Антон Сираков, пристигнал на редакционната поща.

Уважаеми господин Недялков,

Редовно чета Вашия ПИК, защото уважавам неговото качество, макар не винаги да споделям изразените в този сайт позиции. Пиша Ви, за да Ви поздравя за интервюто, дадено наскоро от Вас в Би Ай Телевизия, което днес

изгледах на запис.

От името на интервюиралата Ви Люба Кулезич Ви благодаря, задето ѝ обяснихте, на достъпен за нея език, че ръководителят винаги носи поне част от отговорността за всеки провал. Но, моля Ви, бъдете по-снизходителен към Кулезич! Не можете да искате от нея да познава Търговския закон и Закона за кредитните институции, макар и в най-общите им принципи – за Кулезич това е твърде сложна материя.

Пък може и да са я подвели някои от уважаваните, да не кажа фаворизирани от нея специалисти: Един от тях например – адвокат Александър Пелев – днес твърди във Frognews, че с последната редакция на Наказателно-процесуалния кодекс било отменено даденото наскоро право на затворниците да искат и сами от съда своето предсрочно освобождаване (в действителност в НПК само е добавено изискването началникът на затвора задължително да даде становище

по молбата на затворника).

Моля Ви, не съдете твърде строго Кулезич за прилагания от нея двоен аршин. Ама хвърляла без съд и присъда „политическа отговорност“ върху неясно кого, ама освобождавала от всякаква отговорност собственика на банката, която е раздавала необезпечени кредити и е допуснала да бъде фалирана. Та Кулезич само пламенно защитава този, който… Е, когото защитава.

И най-вече – не укорявайте Кулезич, за това че е забравила за крепката доскоро дружба-сътрудничество между Цветан Василев и Делян Пеевски. Това забравяне може да е просто от възрастта: преди месец Кулезич на официално място не можа да си спомни на колко точно години е.

С уважение: адвокат Антон Сираков

Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Защо негрите живеят на юг? 
Защото ако живеят на север, ще трябва да слагат вериги