ТОП НОВИНАТА

Павел Найденов: Снаха ми не се е хвалила за Берлускони

Само в ПИК
Павел Найденов: Снаха ми не се е хвалила за Берлускони
Дата
Дата
13413
Коментари
0
Павел Найденов: Снаха ми не се е хвалила за Берлускони

Вярно ли е, че е в студена война със снаха си Дарина, бе попитан в студиото на TV7 бащата на убития Илия Павлов – Павел Найденов. Той отговори, че никога не е имало подобно нещо. “Просто всички изживявахме по свой начин мъката си, аз съм се затворил, исках това да си го преживявам сам, тя също”, обясни Найденов. Иначе са се чували по телефона, а наскоро и се срещнали. “На последната среща не съм задавал никакви въпроси за нейното общуване с хората в Италия и специално за Берлускони, тъй като не вярвам, че това се е случило. Там също има опозиционни кръгове, правят си компромати един друг. Имал информация от карабинери в Италия, които казват, че това не е истина и не е такова поведението на Берлускони.

Той като свободолюбив човек, общува с хората и не се съобразява и може би това дава плод за спекулации.” Водещият Николай Бареков уточни, че в случая не може да се говори за компромат, тъй като става дума за интервю на самата Дарина, в което се хвали какъв огън бил в леглото 70-годишният Берлускони. “Дарина публично не се е хвалела, а това са измислици на жълтата преса,” настоя Павел Найденов. “Това лично мен не ме обижда, защото тя има право на свой живот. Има задължения към децата, но Дарина не може да даде такова изявление, че има отношения с Берлускони.”

Бащата на Илия Павлов коментира и нашумяло напоследък интервю с последния шеф на Шесто Димитър Иванов, който казва, че Иван Костов е рекетирал сина му за пари. “Не съм чул Иван Костов да поставя въпроси и да определя сума, която да получи от Илия или от фирмата, но поведението му като министър-председател беше такова, че човек може да помисли и това. Натискът, който упражняваше върху нашата фирма дали не се криеше в това да получи нещо... Изпращаше ни проверки. Изпращаше ни чрез министър Бонев такива проверки, които бяха смешни даже. Полицаи с качулки обръщат чекмеджета, вземат документи. И от тях никакво нарушение не разкриха.

Все пак може Митко да знае повече неща от мен, аз съм бил вътре в нещата, но не съм чул някой от сътрудниците на Костов да идва и да казва: “Абе дай тука един милион лева!” Но от поведението на Костов, малтретирането и натискането на групировката, може да са се криели такива неща. Той на практика не можа да си изпълни задълженията на премиер, защото беше студенокръвен и дребнав човек и затова той изпадна от политиката. Ето затова трябва да си гледа децата и внуците и да не се занимава повече с политика. Това е един преподавател на малолетни хора в институтите”, завърши Павел Найденов.

Още на 1 ноември Найденов, потвърди, че ден по-рано се срещал с Дарина Павлова в София. Повод за това било спешното й завръщане в България за погребението на нейния баща Калчо Колев.

"Не са приятни тези неща. Бог да го прости човека. Дарина е била на погребението в Казанлък, след това се видяхме с нея и доколкото знам, вече би трябвало да си е в Италия", обясни  Найденов. Той използва момента, за да подчертае, че не таи лоши чувства към Дарина. "Нямаме никакви скандали. Дори се уговорихме да гостувам през ноември в Рим, за да се срещна с внучетата", похвали се бай Павел.

Двамата коментирали и появилото се интервю в италианско издание, в което Дарина разказа пикантни подробности за интимните си преживявания със Силвио Берлускони. "Тя ми каза, че не е давала никакви такива изявления. Аз й вярвам", категоричен бе Павел Найденов.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Един мъж умрял и отишъл пред портите на Свети Петър. Свети Петър искал да разбере дали е грешен.
- Ами аз съгреших със тъщата... дойде на гости, заприказвахме се и от приказка на приказка и я оправих. На следващия ден дойде на жената сестрата, пихме кафе и от приказка на приказка и нея оправих. После дойде съседа, пихме по бира, приказвахме и от приказка на приказка и него оправих...
Свети Петър казал:
– Хайде минавай, че май много се заприказвахме с теб...