Павлова: За да привлечем инвеститорите, се нуждаем от стабилна държава, ниски данъци и работеща икономика

ЧАС ПИК

Павлова: За да привлечем инвеститорите, се нуждаем от стабилна държава, ниски данъци и работеща икономика

2993
на 13.09.2014
Павлова: За да привлечем инвеститорите, се нуждаем от стабилна държава, ниски данъци и работеща икономика
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„Ще привлечем инвеститорите само ако имаме стабилна държава, ниски данъци и добре работеща икономика. Така ще бъдат създадени и нови работни места. За да имаме работеща икономика и да привлечем инвестиции, е необходимо и развитие на инфраструктурата.”

препоръчано

Това каза за "Фокус" Лиляна Павлова, водач на листата с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ за Варненска област. По думите й „топ приоритет на ПП ГЕРБ е изграждането на магистрала „Хемус”, довършването на магистралите „Струма” и „Марица”, тунела „Почивка”, както и други инфраструктурни обекти, които или бяха спрени през последната година, или забавени”. Приоритет на ГЕРБ е и възобновяването на спрените европейски фондове.

„Да подкрепим общините, които фалираха и останаха разкопани, максимално бързо да стартираме финансирането по новите оперативни програми, за да предотвратим риска 2015-та да бъде също нулева година”, заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ за Варненска област Лиляна Павлова.

„Необходими са реформи в пенсионната и социалната система, защото спряната пенсионна реформа е огромен проблем за държавата и за финансите. Паралелно с това запазваме най-ниските данъци. Няма да има промяна в данъците!”, увери Павлова и допълни, че целта е създаване на стимули за привличане на инвеститори.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК