Пазарджик започна дарителска акция в помощ на бедстващите в Мизия

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Пазарджик започна дарителска акция в помощ на бедстващите в Мизия

3441
на 05.08.2014
Пазарджик започна дарителска акция в помощ на бедстващите в Мизия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Дарителска кампания в подкрепа на бедстващите от гр. Мизия започна Областна администрация Пазарджик, съвместно с Движението на българските майки, съобщи БТА.

препоръчано

По инициатива на зам.-областния управител Диана Варникова във фоайето на Младежки дом Пазарджик е обособен пункт за дарителската акция. На отправената молба за помощ от Диана Варникова са откликнали представители на бизнеса от Велинград, Ракитово и Пазарджик.

Тази сутрин, с транспорт, предоставен безвъзмездно, за бедстваща Мизия са изпратени 2,5 тона минерална вода, предоставена от Велинград и 500 хляба от две фирми от Пазарджик. В събирането на дрехи и завивки са се включили от Движението на българските майки, пенсионерски клубове от областта, граждани. В пункта са събрани дрехи, обувки, завивки, минерална вода, детски пюрета, консервирани храни.

Зам.-областният управител на Пазарджик Диана Варникова коментира, че инициативата се е родила спонтанно, в отговор на призива на областния управител на Враца. Акцията ще продължи и в утрешния ден, като от Областна администрация се ангажира да осигури транспортирането на втората, по-голяма пратка до град Мизия.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК