ПАЗИ МАНИКЮРА! Призовкарката Вили Начева бърка смело в двигателя и оправя ситроена, но когато се сблъскала с тризначките – Вяра, Надежда и Любов, станало… (СНИМКИ)

Само в ПИК
ПАЗИ МАНИКЮРА! Призовкарката Вили Начева бърка смело в двигателя и оправя ситроена, но когато се сблъскала с тризначките – Вяра, Надежда и Любов, станало… (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
18895
Коментари
3
ПАЗИ МАНИКЮРА! Призовкарката Вили Начева бърка смело в двигателя и оправя ситроена, но когато се сблъскала с тризначките – Вяра, Надежда и Любов, станало… (СНИМКИ)

Благоевградската съдебна служителка в бюро „Призовки” Вили Начева влезе в ролята на автомонтьор. Старият й „Ситроен” вчера не искаше да потегли, но опитната шофьорка се справи безупречно със ситуацията. Отвори капака и за отрицателно време реши проблема, дори не се наложи да потърси помощ от съдебните охранители. Тя е единствената призовкарка, която кара личната си кола за служебни нужди, съобщава струмабг.

„Ситроенът ми е на 23 години, дава дефекти, време е да го сменя. Свикнала съм да съм на колела, така ми е по-добре. Плащам си бензина, но никога не съм правила сметка колко ми струва. Разпределям си призовките и гледам в един ден да обиколя повече адреси в един район. Работата не ми тежи, от 11 години се занимавам с това. Хората са различни. Не им е приятно да получават призовки, но проявяват разбиране”, разказва В. Начева.

През всичките тези години се е опазила от инциденти, но миналото лято за пръв път попаднала в екстремна ситуация.

„Трябваше да връча призовки на тризначките в кв. „Еленово“, но бях връхлетяна от торнадо. То бяха викове, крясъци, обиди, клетви, закани. Нахвърлиха се върху мен и започнаха да дърпат книжата. Очаквах всеки момент да почнат да раздават шалтаци. Слава Богу, разминах се само с няколко счупени нокътя. Тази неочаквана агресия ми подейства много зле, трябваше ми време да се съвзема. След това се наложи да гладя и лепя скъсаните книжа, информирах шефовете. Жалко е, че сцената се разигра пред очите на майката на тризначките, която не се намеси. Аз просто трябваше да си свърша моята работа. Не се интересувам кой какви дела има, моето задължение е да им връча призовките. Просто трябва да се научим да уважаваме труда и ценим достойнството на другия”, убедена е Вили Начева.

Още по темата
Тризначките изреваха: Долу кмета!
Часовник
09:28
Тризначките Вяра, Надежда и Любов искат оставката на кмета на Благоевград Атанас Камбитов. Причината - намеринията за построяване на сграда на мястото на детска площадка в жилищния комплекс...
Напиши коментар »
(3)
1
Браво моме ! Освен автомонтьор ставаш и за друто, ама нейсе.
2
Какво е шалтаци, че звучи като таш.ци? Тризначките да не са станали травестити?
3
Още една медийна " звезда" изгря над България !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Един горещ летен ден дядо Пейо се връща от нивата, седнал в писаната си каруца с впрегнато доресто конче. Дядо Пейо въздиша уморено: - Ех, колко е горещо и сухо! - Да, наистина! - добавя конят. - Я! За първи път чувам кон да говори! - учудва се дядо Пейо. - И аз! - обажда се каруцата...