Пак пуснаха Крокодила на свобода. Той към съдиите: Вие сте затънали в помия

ЧАС ПИК

Пак пуснаха Крокодила на свобода. Той към съдиите: Вие сте затънали в помия

9752
на 16.12.2013
Пак пуснаха Крокодила на свобода. Той към съдиите: Вие сте затънали в помия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Известният магистрален бандит Емил Милев-Крокодила бе освободен без никаква мярка днес. Малко преди да го пуснат, той бе доста груб към съдията. Според зам.-председателската на Апелативния спецнаказателен съд Петя Колева няма достатъчно доказателства, които да потвърдят обоснованото предположение, че е участвал в грабежа на 200 000 лв. от клона на ОББ в Студентски град през април миналата година.

препоръчано

Самият Милев не поиска от съда да го пусне. "Защото виждам в каква помия сте затънали", заяви той пред съдиите. Крокодила каза, че по време на обира е бил в Гент, Белгия, и дори даде телефон на своя приятел Ангел, където е живял две седмици през април.

Милев е в ареста след показанията на свидетеля Николай Генов, според когото Крокодила е участвал в обира. Той разпознал Милев по начина, по който държи пистолета, а Мартин Антов - по начина, по който удря. "Това ми прилича на английски виц", коментира преди съдиите Емил Милев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК