ПАЛАВНИК! Трифонов забива мацки на няколко чаши водка, преспива по тавани

Само в ПИК
ПАЛАВНИК! Трифонов забива мацки на няколко чаши водка, преспива по тавани
Автор: ПИК
Дата
Дата
21694
Коментари
11
ПАЛАВНИК! Трифонов забива мацки на няколко чаши водка, преспива по тавани

Слави Трифонов се върна отново на екран, след като изкара няколко месеца в болничен. За да възбуди отново интереса към себе си обаче, Дългия реши да разкрие част от интимните си тайни. В национален ефир той разказа пред своя приятел и колега Иво Сиромахов. Двамата седнаха на сладка раздумка и като едни истински мъже решиха да не говорят за политика, а за жени. 

Слави пък се похвали, че бил "доста палав" преди години и започна своята любовни излияния, както е секс премеждия.  

"Бях в една дискотека в София. Тогава още пиех. Забелязах една секси мадама и реших да се пробвам с нея. Цяла вечер я черпих с водки, докато и аз пиех. Само че в един момент се появи приятелят й и тя си тръгна", спомня си водещият. По онова време той вече бил известен и жените не можели да му устоят, нещо от което той се възполвал без проблем.

Освен към женския пол, Трифонов имал и тясна връзка с чашката, тъй като от историите му се вижда, че повечето му забежки били най-вече по дискотеките и то след като е бил добре почерпен с водка.  "Да, ама когато останах сам и пиян се появи една друга мадама. Тя обаче май не беше много секси, но аз бях доста пийнал. Е, заведох я в нас. Историята мълчи за това какво се е случило нощта, но когато се събудих сутринта до нея се почувствах като в много тъп виц", продължи Трифонов своята изповед.

Трифонов сподели, че тихичко е станал и започнал да се облича. Тогава обаче въпросната непривлекателна жена се събудила. "Подпря се в леглото така сякаш си е в тях, а ние сме женени от дълги години, и ме попита "Слави, какво правиш?. Казах й че се обличам и ще си ходя. А тя ми отвърна "Ама ние сме в твоя дом", поясни Слави.  "Нищо. Аз се обличам и си тръгвам, а ти прави каквото искаш".

Трифонов стигна и по-далеч в сексуалните си спомени, като разказа един случай на таванска любов в провинциален град. "Пак бях в дискотека и пак пийвах. Нямам подход с жените и затова ми е трудно да ги свалям. Но на въпросната жена, която си бях харесал й казах, че имам колекция от пеперуди, която обаче е в хотелската ми стая и ако иска мога да й я покажа. Тя ме отряза, но предложи да отидем в тях. Съгласих се, но не знаех, че живее в един от крайните квартали при това в някакъв таван. Е, отидох, правихме каквото правихме и сутринта тръгнах да си ходя. Докато слизах от тавана си мислех "Ами хората вече ме познават. Какво ли ще си помисли някой, ако ме види как слизам от тавана на някакъв блок. Е, сякаш го предизвиках. Появи се един мъж по чехли, който беше решил в седем часа сутринта да си изхвърли боклука. Видя ме и замръзна, а аз му казах "Добро утро". Единственото, което той успя да направи, е да се обърне навътре в апартамента си и да се разкрещи "Марчеее, познай кой видях", сподели Слави.

Напиши коментар »
(11)
1
Тоя цървул по колко си плаща да пишете по 3 пасквила за него на дан.
2
Тоя си измисля разни истории, за да се прави на велик. Иначе въпреки парите му последната му държанка май избягя при един трудно свэрзващ двата края боксьор. Тъй че ясно що за човек е. Вероятно такива напудрени "спомени" и в биографична книга да излезат, по примера на Борисов
3
Ами нищо не каза за псевдонима си Славуца, май нещо избирателно му идват спомените! А колкото до водките и таваните, видяхме го колко струва, всички мадами,които бяха с него, бързо го напуснаха, въпреки парите му. Сами си правете изводите!
4
Слави,разбийте ги тези герберасти... Масово ще гласуваме за теб.. Абе,Болното щял да се жени? Ха ха ха За Деница Общата
5
Аз други истории мога да ракажа,но неса толкова забавни/болезнени по-скоро/
6
С една дума при него нормално не се получава. Трябва да се напие и след това да избяга сутринта.
7
Започва да прилича на Азис по самореклами. И в пеенето прилича.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
СЛАВИ ХИЧ ДА НЕ ТИ ПУКА КАКВО ПИШЕ ЗА ТЕБ!!!!!!"ТОВА Е """ ПЕРФЕКТНИЯ"""" САЛТ ""БЕЗ ЦЕНЗУРА"""""!!!!!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Между приятелки: - Какво е станало? Защо се раздели с мъжа ти? - Оказа се, че е алкохолик. - Как разбра? - Един път се прибра вкъщи трезвен!