ПАПАРАЦИ! Валентино Роси лудува на яхтата си с ново гадже (СНИМКИ 18+)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПАПАРАЦИ! Валентино Роси лудува на яхтата си с ново гадже (СНИМКИ 18+)

36967
на 13.07.2018
ПАПАРАЦИ! Валентино Роси лудува на яхтата си с ново гадже (СНИМКИ 18+)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Папараци от италианския град Пезаро "уловиха" известния състезател по мотоциклетизъм Валентино Роси в доста пикантна ситуация на личната му яхта.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Двамата започнаха с размяна на нежности на борда и в един момент, след като се разгорещили, 22-годишната Франческа София Новело дори свали горнището на банския си, заемайки доста провокативни пози.

Роси движи с манекенката на бельо от няколко месеца, тя е с 15 години по-млада от него, уточняват италианските жълти издания. Тя е известна като "италианската Брук Шилдс", заради приликата й с американската актриса, но според мнозина е по-хубава.

В момента девойката има над 120 000 фенове в Инстаграм, а популярността й расте с всеки ден. Местните медии пишат също така, че Франческа напълно е променила заклетия плейбой и ерген Роси. 39-годишният мотоциклетист доскоро се кълнеше, че ще остане ерген вечно и, чя няма жена, която да го накара да се кротне. Оказа се, че има и в момента е напълно верен и посветен на Франческа.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП пита Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП пита Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК