ГАЛЕРИЯ ШОУ

Парис Хилтън се сравни с принцеса Даяна - секс компроматът я лишил от кралски имидж

Само в ПИК
Парис Хилтън се сравни с принцеса Даяна - секс компроматът я лишил от кралски имидж
Автор: ПИК
Дата
Дата
3094
Коментари
0
Парис Хилтън се сравни с принцеса Даяна - секс компроматът я лишил от кралски имидж

На блондинката Парис Хилтън никога не ѝ е липсвало самочувствие. Хотелиерската наследница дори се сравни с покойната принцеса Даяна.

Според Парис секс записът с нейно участие, чрез който тя всъщност стана известна, я е ограбил от възможността да има имиджа и живота на кралските любимци.

"Болезнено е, защото през целия си живот съм се възхищавала на принцеса Даяна и всички онези невероятни елегантни жени, но Саломон ми отне всичко това. Щях да съм също като тях и хората да ме обичат и приемат като тях, ако не беше тази секс касета. Винаги ще бъда свързвана с нея, винаги ще ме съдят заради един интимен момент с тогавашния ми приятел. Иска ми се никога да не го бях срещала. Той е единственото нещо, за което съжалявам в живота си. В продължение на месеци не можех да изляза от вкъщи, беше ме срам от хората, бях толкова депресирана и така унизена", коментира Парис в интервю за "Marie Clair".

Въпросният Рик Саломон, тогавашно нейно гадже, пусна касетата в която с Парис правят секс малко преди да дебютира риалити шоуто с нейно участие "The Simple Life", което вдигна рейтинга му. За нейно съжаление я лиши от имиджа на принцеса Даяна, пише "Ева".

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Бих искал да се оженя за вашата дъщеря.
- Достатъчно обезпечен ли сте, за да издържате семейство?
- Мисля, че да.
- Хубавичко си помислете, все пак ние сме 5 човека.