Партията на Кунева с нов лидер

Само в ПИК
Партията на Кунева с нов лидер
Автор: ПИК
Дата
Дата
7147
Коментари
5
Партията на Кунева с нов лидер

Димитър Делчев е новият председател на партия „Движение България на гражданите”. Изборът бе предизвестен, след като всички останали номинации си направиха самоотвод, съобщава "Флагман". 

Затова и днес Националното събрание реши изборът да не е таен, за да не се губи време.

Всички делегати гласуваха „за” Делчев, нямаше нито един „против” или „въздържал се”.

Досегашният лидер Меглена Кунева прегърна горещо младия си наследник и вдигна ръката му като на победител. Тя заяви, че изборът показва, че партията има способност да се обновява.

Напиши коментар »
(5)
1
Какво може да роди партията на баба Ку, освен червена мишка, която ще патерица на БСПеерастите на Сланинестата и партията на Гнома. Когато баба Ку цилуваше суджука на Бойко, както Сланинова целуваше наденицата на Мавъра, Герберите им бяха удобни, сега ще започне голямото плюене по ГЕРБ..!!!
2
ПиК, защо не давате възможност да напишем по някоя добра дума под фейсбук изпразването на Антон Тодоров? Като му чета саморекламата разбирам, че е един аскет, който не трябва да се захвърля в някаква високоплатена комисия осигуряваща му служебна кола и секретарка, а трябва да се предложи на Светия синод и веднага да смени Патриарха. Но като гледам, че коментарите по негов адрес нямат нищо общо със собствената му оценка за себе си и оценката на главатарите на шайката ГЕРБ, се убеждавам, че не е никакъв аскет, а един скъсан каскет.
3
Ми да естествено! Тя си свърши нейната работа/нищо и половина/ изчака в правителството на Боце докато и дойде реда и замина за бленувания Брюксел . Идеално изиграни карти . През всичкото време на стъклото на телевизора , а сега вече пей сърце.Отново 20 бона заплатка плюс всички екстри и ,,... ДБГ може да се обновява ,,- пука й на катерицата .
4
Защото БСПеерастите като тебе, ще осерете и умиришите всичко тук. Когато видите статия за А. Тодорав, червените ви ану*си бълват змии и гущери, защото ви бъркат във вонящите болшевишки и доноснически души!
5
Този юнак е син на Андрей Делчев - Председател на Петролната и газова асоциация. Баща му е част от Габонската афера, начело с другарката Кунева. Навремето баща му беше правил опит да стане общински съветник на ГЕРБ, но го отрязоха, тогава си направи партия с Пръмова. Като депутат младият Делчев беше маша в ръцете на баща си - най - вече като защитаваше монопола на членовете на газовата асоциация. Андрей Делчев има адвокатска кантора - ЕУРОЛЕКС, която защитава интересите на монополистите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари