Патриотичен фронт: Президентът демонстрира помпозност при избора на служебен кабинет

ЧАС ПИК

Патриотичен фронт: Президентът демонстрира помпозност при избора на служебен кабинет

9239
на 07.08.2014
Патриотичен фронт: Президентът демонстрира помпозност при избора на служебен кабинет
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ще предоставим алтернатива на избирателите - чистия и неопетнен национализъм. Те ще могат да гласуват за партия, която не е управлявала, не е влизала в безпринципни договорки и издигаме дълга над партийните договорки. Вярваме, че мислещите българи ще предпочетат патриотите, хората, които са влезли в политиката, за да дадат, а не да вземат. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов на пресконференция на коалиция "Патриотичен фронт".

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Прекалено помпозно постъпи президентът, назначавайки това служебно правителство с късият му живот, който то има. То идва с големи обещания, но времето му е прекалено кратко. Първото, което правителството трябва да направи е да гарантира честни избори. Тук основно ще разчитаме не само ма премиера, но и на вътрешният министър. Това каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Второ - финансовата стабилност. Страната се намира във финансово-икономическа криза. Спешно трябва да се запълни държавния резерв. Да се подобри събираемостта на приходите от митниците, да се ограничат ДДС-измамите.

По този начин да се осигурят средства за провеждане на изборите, изтъкна Каракачанов. Ние ще инициираме среща с Близнашки. Финансовият министър не е с ранг вицепремиер, което определя важността на ресора. Ние нямаме самочувствието, че сме уникалните, защото в последните години се появиха много хора, които твърдяха, че са уникални, но заграбиха държавата и показаха, че не стават. За нас силната власт не означава силова власт. Това е създаване на силни и работещи институции.

Нямаме намерение да сме патерица на други партии. Така Красимир Каракачанов коментира евентуално сътрудничество с ГЕРБ. От НФСБ припомниха, че първия протест срещу управлението на ГЕРБ е бил иницииран от тях. От Патриотичния фронт обявиха, че се надяват на предстоящите парламентарни избори да излязат колкото се може повече патриоти, за да се чуе гласът им. Те се надяват, че ще привлекат негласувалите до момента българи. Да подкрепиш патриотизма е все едно да обичаш майка си, отбеляза Валери Симеонов.

Смятаме да обединим българите в Западните покрайнини и от Босилеград, каза евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки. Той коментира, че е предприел инициатива за представяне пред Ес на проблемите на тези хора.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК