Патрулка блъсна жена във Видин

ЧАС ПИК

Патрулка блъсна жена във Видин

35220
на 09.07.2014
Патрулка блъсна жена във Видин
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицай отнесе пешеходка в центъра на Видин, съобщава "24 часа". Сигналът за инцидента е получен около 22 часа на 8 юли.

препоръчано

30-годишен полицай с патрулен служебен автомобил „Опел Астра” блъснал пресичащата пътното платно 53-годишна видинчанка. Жената е настанена в болница със счупен крак, без опасност за живота.

Водачът е тестван с дрегер, пробата не е отчела наличие на алкохол. На пострадалата е взета кръвна проба за медицинско изследване.

На местопроизшествието е извършен оглед от следовател. Образувано е досъдебно производзство по описа на окръжен следствен отдел.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК