Певицата Рени проговори за раздялата с Борис Пилософ: Тероризираше ме психически, когато разбра, че се връщам от Израел с децата

Само в ПИК
Певицата Рени проговори за раздялата с Борис Пилософ: Тероризираше ме психически, когато разбра, че се връщам от Израел с децата
Автор: ПИК
Дата
Дата
47172
Коментари
5
Певицата Рени проговори за раздялата с Борис Пилософ: Тероризираше ме психически, когато разбра, че се връщам от Израел с децата

Мъжът на певицата Рени я тормозил психически, когато разбрал, че тя се връща с децата си от Израел в България. Той я изпратил да живее там, но не отишъл при семейството, а останал в София. Заплашвал я да я лиши от издръжка и й казвал да се откаже, но тя проявила воля и все пак се върнала. Певицата проговори за раздялата пред бТВ.

Разбрах от медиите за новата му жена. Не се интересувам за него и какво прави той. Но видях снимки с нея, коментира тя на въпрос знае ли за връзката на Борис Пилософ с Деница Баликова, с която той се появи на снимка в медиите.

За мен това не беше семейство, със сигурност той не е бил монах в България, но двама души, когато не са заедно, се отдалечават един от друг, разказва тя за времето, в което е взела тежкото решение да се прибере в родината. 

Рени се върна у нас преди около година и възстанови кариерата си на певица, но признава, че никак не й е било лесно и голяма подкрепа й оказала майка й.

Неотдавна тя записа поредния си клип "За най-красивия боклук". Няма конкретен лирически герой, който се визира в хита, коментира Рени на въпрос дали песента е свързана с предишния й живот. Ако някой се припознава в тази песен, това е отделен въпрос, посочи тя. 

Мисля да не говоря за мъжа ми конкретно, да не му отделяме такова внимание, помоли тя. 

Фолк певицата участва във формата "Смени жената", за което коментира, че обича да експериментира. Мъжът и детенцето в дома, където бях, се отнасяха с голямо уважение към мен. От съпругата разбрах, че мъжът й я кара да се чувства като принцеса и чак не повярвах за какво става въпрос, чуди се певицата. 

 

Напиши коментар »
(5)
1
Какво да очакваш от един чифут!
2
да e. ва и раз.поретината да я .ева и гюбрето дебело
3
Защо заби имащата хората с тази проста остаряла лелка. приличеща на разпран юрган ходи да реве по предаванията за пари да се хване продавачка в супермаркет и да не се излага
4
Каквото правиш, това ти идва. Тя го раздели с жена му, той пък я напусна. Иначе, добра певица и майка
5
разведени недоклатени увиснали ферхундета-пиянки
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.