Пеевски учил в един клас с Бербатов

Само в ПИК
Пеевски учил в един клас с Бербатов

Двамата обаче не карали заедно абитуриентския бал

Автор: ПИК
Дата
Дата
8940
Коментари
2
Пеевски учил в един клас с Бербатов

Новото най-спорно лице в политиката – Делян Пеевски, е бил съученик с Димитър Бербатов. Двамата са учили в един клас в столичното 81-во СОУ „Виктор Юго“ в столичния кв. „Младост“-3. Твърдението е на в. „Труд“, който подчертава в публикуваната биография на Пеевски значимостта на сходството.

Двамата, обаче, едва ли са се познавали, защото бъдещият голмайстор на английското първенство е учил с Пеевски само в ХІ клас. През 1988 г. той пристига от Благоевград като супернадежда и е вкаран в спортната школа на ЦСКА. Води се ученик в 81-о СОУ, където изкарва диплома отличен 5.80.

На абитуриентския бал Берба не отива, тъй като почти не познава съучениците си от класа, камо ли Пеевски. След няколко години отлита да играе в Леверкузен, после в Лондон и Манчестър, а Делян върви по обратния му път – от София отива в Благоевград да следва право в Югозападния университет.

Кой е по-богат от двамата днес е трудно да се каже, макар Пеевски да е декларирал пред Сметната палата едва 60 хил. лв. депозит в наша банка и не притежава имоти.

Напиши коментар »
(2)
1
Пеевски има фалшива диплома
2
Че тя и на Бербатов вероятно е фалшива :D ... Учих в 81во и за Бербатов започна, да се говори, че е завършил училището ми чак преди 7-8 години. Ма иначе няма лошо, имах бая съученици, които получаваха 3ки или не ги изключваха срешу дарения от страна на родителите и не само в това училище. Смятам, че малко или много тия цифрички, с които ни дипломират не означават нищо и че няма значение дали имаш истинска, фалшива или никаква диплома.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

На прием жена укорява мъжа си:
- Вече за десети път отиваш до бюфета и си наливаш питие. Какво ще си помислят хората за теб?
- Могат единствено да ме съжаляват. Всеки път казвам, че е за теб...