Пенсионерка уби с бастун съпруга си след семеен скандал

Крими

Пенсионерка уби с бастун съпруга си след семеен скандал

34244
на 29.06.2014
Пенсионерка уби с бастун съпруга си след семеен скандал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

75-годишна пенсионерка преби до смърт с бастун съпруга си, съобщава "24 часа". Бабата опитала да прикрие следите след убийството по класическа технология – като свали дрехите и измие кръвта около трупа. Тя обаче не успяла да се справи.

препоръчано

Полицаите заварили и нея, и мъртвия и съпруг дядо Софрон чисто голи. Около тях имало разлято огромно количество вода, част от която се изтичала по стълбите, съобщава Марица.

Полицаите дошли по сигнал на съседите, точно в момента, когато жената се опитвала да заличи уликите.

Двамата старци живеят в жилищен блок в Сопот. Вчера сутринта бабата излизала от апартамента и ходила из махалата. После се прибрала и започнала да вика на мъжа си да и отвори врата. Той обаче не отишъл да я посрещне и след като тя влязла в жилището, тя започнала да го налага с бастуна.

Съседи чули скандала, но не се намесили. Едва когато по стълбите започнала да тече кървавата вода, тогава повикали полицията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК