БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Перуката на Мадона – хит в прическите и у нас

Само в ПИК
Перуката на Мадона – хит в прическите и у нас

Екстеншъните с лепенки се поставят за няколко минути

Автор: ПИК
Дата
Дата
9332
Коментари
0
Перуката на Мадона – хит в прическите и у нас

Екстеншъните, които иронично някои определят като  модерен вариант на някогашните перуки, са приоритет не само на родните чалгазвезди. Все повече жени прибягват до сгъстяване и удължаване на косата чрез този метод.

Сега обаче дамите са луднали по нов начин за поставяне на допълинтелна коса – екстеншънът не завършва с фиба или клипс, а със залепяща се лента. Лепящите екстеншъни се ползват дори от световни знаменитости като Мадона, Парис Хилтън, Жизел Бюндхен.

Въпросната лента е двойно залепваща се и се прикрепва за кичур коса. Материалът, от който е направена, е напълно безвреден за косъма и скалпа. За разлика от клипса например лентите са незабележими, тъй като са прозрачни. Лепенките могат да се използват многократно и не изискват топлинна намеса.

Удобството е, че залепващите се екстеншъни могат да се сложат лесно и в домашни условия и то за няколко минути. А не да си губите времето по 5-6 часа във фризьорския салон.  Те са стабилни, колкото другите методи за удължаване - с клипси, пришиване, с фиби, но се свалят много по-бързо и лесно.

Методът  е подходящ за тънки, фини и силно изрусени коси, изтощени от боядисване. С него се постига ефектно етажиране, а ефектът може да бъде подсилен с ярки цветни акценти с кичури.

Поставянето на стикерите може да се извършва всекидневно, което ги прави напълно безвредни, твърдят спецове.

Цялата история и още интересни четива вижте на Retro.bg!

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!