Петима души от село Розино в болницата след натравяне от царевица

ЧАС ПИК

Петима души от село Розино в болницата след натравяне от царевица

8721
на 10.07.2014
Петима души от село Розино в болницата след натравяне от царевица
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Петима души от карловското село Розино са хоспитализирани в болницата с натравяне от царевица, съобщава "Фокус", като се позовава на информация на д-р Моника Троянчева от РЗИ Пловдив

препоръчано

Болните са приети през нощта с хранителна интоксикация. Всичките са заявили, че вчера са консумирали царевица от уличен търговец.

"Натровените са от малцинствен произход, но не може да се каже, че са от едно семейство, тъй като доста голям брой хора са преминали през лабораторията на болницата", каза д-р Троянчева. 

Няма сериозна опасност за настанените в болница пациенти. 

Случаят е предаден на Агенцията по храните, които ще издирят уличния търговец и тепърва ще се правят проби и анализи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК