Петър Москов: Пръстовите отпечатъци не бяха грешка!

Само в ПИК
Петър Москов: Пръстовите отпечатъци не бяха грешка!
Автор: ПИК
Дата
Дата
4362
Коментари
10
Петър Москов: Пръстовите отпечатъци не бяха грешка!

Министърът на здравеопазването във втория кабинет на Бойко Борисов доктор Петър Москов заяви, че държавните и общинските лечебни заведения трябва да престанат да са търговски дружества.

„Дълговете на болниците са системен проблем и решението е политическо – категоричен бе доктор Москов пред би Ти Ви. - Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) трябва да сключва договори избирателно, а не с всяка болница, която се пръкне. В момента няма политическа воля, има лобизъм.

Той изрази убеденост, че държавата трябва да влезе и в ролята си на собственик на болници и да започне да ги ремонтира, както ремонтира републиканските пътища.

„Не може за ремонти да се плаща от вноските ни в касата - коментира доктор Москов. - Държавните и общински лечебни заведения трябва да престанат да са търговски дружества“.

Бившият здравен министър не смята, че въведените по негово време пръстови отпечатъци в болниците са грешка. Решението за въвеждането им беше отменено от съда.

„Идеята на управляващите сега е да се въведе здравна карта, което ще е по-скъпо и може пак да бъде отменено от съда“, анализира Петър Москов.

Напиши коментар »
(10)
1
По-тъп от Теди Москов е само Петър Москов!!!! По известен като д-р Менгеле
2
Aма финансовият министър каза, че няма повече да покрива дългове на болници...Финансирането на държавните и общински болници трябва да е от държавата, общините и от касата, но държавата не искала да плаща, а да строи пътища защото те ще останат, а хората умират ...и с лечение и без лечение. Да не дава Господ да се разболееш, че такива лекари напоследък, карат болните да пият кока-кола и вода за да излязат от шоково състояние
3
Защо постоянно се говори за дългове на болници които достигат вече половин милиард,а не се каже колко плаща или по-скоро не плаща държавата за деца,пенсионери и държавни служители? Целият дефицит на на болничния дефицит се дължи точно на това. А ако лечението на неосигурените се поема от социалните ,а не от труда медиците?А ако държавните служители/хрантутници/също плащат здравни осигуровки?Защо в България здравните специалисти пращат здравни осигуровки, а полицаят не?
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
тия дето крадат от измислени диагнози, щото нямаше как да режат пръсти на пациентите за да ги "лекуват", но ми е чудно народа като стадо овце тръгна след тях, нещо като санирането, без пари ти го дават и ти не го щеш, не само това ,но и плюваш, че имало далавери. Материало ни е прокиснал, това е истината. Ба.. тая демокрация, глупаците най-силно викат
6
Москов психото отново изплува от нафталина. Пепи турската ваксина отново ръси по телевизията едни безсмислици като една латерна. Много приказки без съдържание. Едно голямо НИЩО. Затова сега новият здравен министър каза, че откакто е поел поста САМО РАЗРИВА БОКЛУЦИТЕ ОСТАВЕНИ ОТ МОСКОВ.
7
Не Е по-скъпо А УДАРИ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ ЛАКОМНИЦИТЕ а защо ''Съдът'' го отмяна това и сами може да решите ЗАЩО.??? И какво стана Няма Пепи има Задължения и ТО ОТ МИЛИОНИ даже ще ''затварят'' болници и ЗАЩО -защото са за прокуратурата да видят как стават лъжите след Пепито и пак ще ги върнат тези прословути ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ.....
8
Не дават да критикуваме ТИКВАТА, и изтриха коментара като "НЕЦЕНЗУРЕН". ИЗМЕТ.
9
То и диагнозата ти не е грешка (психиатричната).
10
Зсравните министри досега бяха все гестаповци, От 28 години ! Москов еца си беше направо фашист с осигуровките за 5 години назад !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

Говорят си ловци: - Приятели, знам едно място, където можем да убием страхотни тигри. Ама ще се наложи да чакаме един час и петнайсет минути... - В засада ли ще чакаме? - Не, не, имат някакви акробати преди антракта.