Петър Мутафчиев става дясна ръка на Нинова? Измества Георги Гергов!

Само в ПИК
Петър Мутафчиев става дясна ръка на Нинова? Измества Георги Гергов!
Автор: ПИК
Дата
Дата
11736
Коментари
1
Петър Мутафчиев става дясна ръка на Нинова? Измества Георги Гергов!

Петър Мутафчиев почти сигурно ще заеме поста на Георги Гергов в Изпълнителното бюро на БСП, съобщава трафикнюз. Очаква се в неделя пловдивският кадър на социалистите да бъде избран в бюрото, както и като зам.-председател на БСП.

Както вече е известно, бившият депутат и зам.-министър на образованието Атанаска Тенева ще смени Гергов е изпълнителния орган на партията, но името й било само сред спряганите.

Любопитното е, че преди Георги Гергов да поеме юздите на областната организация на социалистите в Пловдив, именно Мутафчиев бе неин председател. Роденият в Първомай бивш транспортен министър е бил депутат в 5 парламента. Оттегля се от активната политика след 42-тото Народно събрание.

Утре се очаква още в ИБ да влезе и кметът на Правец Румен Гунински. Стефан Данаилов ще бъде зам. без портфейл, Деница Златева - по международната политика, Драго Стойнев - по публичните политики, а Кирил Добрев има шанс да оглави организационната дейност не само като орг. секретар, но и като заместник-председател на партията.

Още по темата
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Корнелия Нинова съсипала кариерата на Деница Златева заради кадрова немощ - червени депутати искат да цепнат групата на БСП в парламента
Часовник
13:07
Лидерката на БСП Корнелия Нинова сложила прът в колелата на блестящата кариера на съпартийката си Деница Златева заради пълната кадрова немощ, в която изпаднала след поредицата интригантски рокади...
Напиши коментар »
(1)
1
А какво ще правим с изтърбушените вагони? Или ще е като булгартабак? Соц. до социслист.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.