Пет качества са необходми, за да бъдете успешен човек! Вижте!

Само в ПИК
Пет качества са необходми, за да бъдете успешен човек! Вижте!
Автор: ПИК
Дата
Дата
8876
Коментари
1
Пет качества са необходми, за да бъдете успешен човек! Вижте!

HR специалистите на компания като Google назоваха пет личностни качества, които са присъщи на успешните хора. За да разберат какво обединява успешните хора, специалистите са решили да отговорят на един въпрос: Какво прави колектива ефективен?

В продължение на две години отделът „Човешки ресурси“ провежда над 200 интервюта със служители на компанията и изследва работата и поведението на 180 екипа. След като анализират получените резултати, специалистите извеждат ключовите качества, които отличават ефективните отдели и успешните хора.

Психологическа безопасност. Можете да поемете риск без чувство за неловкост и съмнение.

Надеждност. Може да ви се доверят, тъй като ще свършите работата добре и в срок. На свой ред вие се доверявате на своите колеги.

Структурираност. Вие и вашият колектив често разбирате всички задачи и цели на отдела.

Съзнателност. Вие и вашите колеги осъзнавате важността на личния принос в работата.

Още по темата
СТИГНАХМЕ ДЪНОТО?! Неграмотността стана най-голямата гордост и мерило за успех
Часовник
13:15
Една нова "звезда" се пръкна в нашия шоу бизнес - 14-годишната щерка на Орхан Мурад. Разголена, размахваща среден пръст пред камерата и сипейки сквернословия и цинизми, от които дори и лелките от...
Напиши коментар »
(1)
1
Моята. Броя,броя, все четири качествени способности ми излизат. А в научната статия споменават пет. Е, изброяват четири а петото качество е ДОСЕТЛИВОСТ. Ами то е най-главното! Да се сетиш кой шеф да определиш за свой кумир и редовно да го оповестяваш пред другите. И ще се убедиш - хем шефа успешен,хем и ти! Ценни открития! Пожелавам на всички творци и експериментатори - успех!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Петър Жотев
Петър Жотев
бивш министър на икономиката
Става на: 67 години

Двама индианци си говорят. Единият казал:
– Днешните бели хора имат баааааахти тъпите имена: Джон,Джак,Фил…
Другият казал:
– Прав си, Кучи гъз…