Новини от ПИК, Снимки Мартин Атанасов и Христо Танев - Информационна агенция ПИК

Само в ПИК
Новини от ПИК, Снимки Мартин Атанасов и Христо Танев »
Взривни емоции на супертурнира под егидата на ПИК! Вижте зашеметяващи кадри от играта на Бойко Борисов, Катина Симеонова, Мартин Захариев, посланик Уей Дзинхуа и двойката Ботьо Пеев - Венци Тодоров!
» Взривни емоции на супертурнира под егидата на ПИК! Вижте зашеметяващи кадри от играта на Бойко Борисов, Катина Симеонова, Мартин Захариев, посланик Уей Дзинхуа и двойката Ботьо Пеев - Венци Тодоров!
14:07 | 13.09.2015
0 коментара
19327 прегледа
Суперфиналът по тенис под егидата на най-четената електронна медия в страната ПИК предложи взривно шоу на многобройната публика изпълнила централния корт на...
Кликата на "Протестна мрежа" с безумен панаир пред парламента! Слугите на Саша Безуханова хвърлят домати по депутатите! (обновена и снимки)
» Кликата на "Протестна мрежа" с безумен панаир пред парламента! Слугите на Саша Безуханова хвърлят домати по депутатите! (обновена и снимки)
08:45 | 22.07.2015
1 коментара
31083 прегледа
Кликата на "Протестна мрежа", начело с Мануела Малеева, организира поредния платен протест. Пред парламента се кипрят някакви странни хора, а събитието е...
   
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Съвременната философска трактовка на проблема с яйцето и кокошката може да се сведе към въпроса: “Дали кокошките се размножават посредством снасяне на яйца или яйцата се размножават посредством излюпване на кокошки”?