ПИК TV: Велев: Ще бъде поискана оставката на Иван Иванов

ПИК TV

ПИК TV: Велев: Ще бъде поискана оставката на Иван Иванов

6469
на 02.08.2015
ПИК TV: Велев: Ще бъде поискана оставката на Иван Иванов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"АИКБ се присъединява към тревогата на останалите работодатели и синдикати след решението на КЕВР за драстично увеличение на цената на тока за българската индустрия. Тази нова цена ще доведе до спад на доходи, загуба на работни места и увеличение на цените на дребно в магазините. Това ще се почувства в следващите няколко месеца", каза Васил Велев. 

"Другото искане е да се преразгледа последният закон в енергетиката, който създава условия за следващото неконтролируемо производство на енергия от оборски тор. Не на последно място те искат пътна карта за реформи-краткосрочни и средносрочни реформи, които да доведат до там, че България да влезе в средата на класацията в ЕС по добавка задължение към обществото. Сега ще плащаме най-скъпото задължение към обществото", заедно с Дания, добави Велев.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

В официално становище на синдикатите и работодателите ще бъде поискана оставката на председателя на КЕВР Иван Иванов. Това заяви днес председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) Васил Велев.

Велев припомни, че многохилядното множество е поискало оставката на Иванов още на 29 юли, когато бе съвместният протест на синдикатите и работодателите против увеличението на цената на тока. Освен това е проведена анкета сред членовете на организациите и 87% са казали "Да" на оставката на председателя на КЕВР.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК