ПИК TV: Домусчиев: Оставам с надежда ДПС да подкрепят исканията ни

ПИК TV

ПИК TV: Домусчиев: Оставам с надежда ДПС да подкрепят исканията ни

7995
на 16.09.2015
ПИК TV: Домусчиев: Оставам с надежда ДПС да подкрепят исканията ни
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Рано е още да ви кажа откъде имаме изразена категорична подкрепа, но се надяваме ДПС също да ни подкрепят - след тази среща оставам с такава надежда.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Това заяви днес след разговор между четирите работодателски организации и депутати от ПГ на ДПС в Народното събрание председателят на КРИБ Кирил Домусчиев. Работодателските организации са срещу повишаването на тока за бизнеса и искат оставката на председателя на КЕВР Иван Иванов.

Най-късно до края на деня утре ние (управителните съвети на работодателските организации - бел.а.) трябва да вземем решение дали ще правим протест, продължи Домусчиев. Предстои ни среща с депутатите от ГЕРБ, днес ще имаме и с реформаторите, утре продължаваме с останалите ПГ, поясни той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Хората на Слави размазаха ППДБ: Спасиха Росен Желязков, като провалиха кворума - лицемерни и долни нещастници (ВИДЕО) ПИК TV! Хората на Слави размазаха ППДБ: Спасиха Росен Желязков, като провалиха кворума - лицемерни и долни нещастници (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК