ПИК TV: Мечти от шоколад и за шоколад в София

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПИК TV: Мечти от шоколад и за шоколад в София

7067
на 16.05.2015
ПИК TV: Мечти от шоколад и за шоколад в София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Опашки от желаещи се извиха още преди да отвори врати първото Шоколадово изложение в България. Едно от най-сладките събития в последните 20 години покани хората, които искат да осъществят шоколадовите си мечти.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Любопитните посетители чакаха търпеливо пред столичен хотел, където два етажа са завладели изложителите, които имат една от най-сладките работи на света. Те са около 30, а разнообразията от шоколад, които могат да се вкусят са над 300. Сред тях освен главни герой е шоколадът, който гали небцето освен с познатия вкус на какао и с други интересни комбинации. Така любителите на бирата могат да опитат дори бирен шоколад, чийто вкус на алкохолната напитка се усеща много нежен. Интересна е и комбинацията при шоколадови изкушения с карамел и морска сол. Разбира се има всякакви видове черен, млечен, бял шоколад, с ядки или кремове.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК